![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Klocuś czyli co narazie maźnięte :
![Obrazek](http://imageshack.us/a/img96/7229/dsc06696o.jpg)
![Obrazek](http://imageshack.us/a/img23/4314/dsc06697qy.jpg)
Chłopaki od piwa :
![Obrazek](http://imageshack.us/a/img594/7384/dsc06700yr.jpg)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Dla mnie to czerwień.Thorkild pisze:czerwony na zdjęciu wygląda na różowy, ale o tym już gdzieś było...
wyglądają spoko na tym zdjęciu i w sumie z tej odległości będzie się je oglądało
duży klocek planujesz ?
lewy górny róg - dwa krasnale - co autor miał na myśli ? w sensie to jakaś rzeźba/filler ?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
jak pomnik to może na jakimś murku, piedestale no podwyższeniu w każdym razie... taka sugestia nieśmiałaFuxiorr pisze: Dla mnie to czerwień.
30-35 ludzika
filler na którym jest pomnik pijanych kraśków
Jest na kamieniu nie zrobioną podstawką. Jak zrobię to wkleję samą fotęThorkild pisze:podstawki jak podstawki, ja to ciekaw jestem jak oni "w kupie" wyglądają![]()
jak pomnik to może na jakimś murku, piedestale no podwyższeniu w każdym razie... taka sugestia nieśmiałaFuxiorr pisze: Dla mnie to czerwień.
30-35 ludzika
filler na którym jest pomnik pijanych kraśków
Ja mam 15 imperiali i 9 norsmernów... ale do imperiali brakuje mi 10 mych ulubionych wzorków [ razem jest 11 ale już jednegodzikki pisze:W kupie zdjęcie cyknę jak będzie pełna liczba. Doszło jeszcze 2 więc mam 31 ;] Zrobionych na chwilę obecną 8 robi się 9 z Ostlandu.
Doskonale wiem o czym piszesz, moje pierwsze próby tatuaży na slayerachdzikki pisze:Thorkild niestety dużo kraśków i by nie powielać zbytnio kolorystyki to co na tarczy znajdzie się na stroju innego. Co do run i malunków - jak poćwiczę to coś porobię - szkoda by mi było nabazgrać okrutnie.
Ja bym wolał na własnych kolorkach wymieszać niż imperialiThorkild pisze:Doskonale wiem o czym piszesz, moje pierwsze próby tatuaży na slayerachdzikki pisze:Thorkild niestety dużo kraśków i by nie powielać zbytnio kolorystyki to co na tarczy znajdzie się na stroju innego. Co do run i malunków - jak poćwiczę to coś porobię - szkoda by mi było nabazgrać okrutnie.masz ładnie pomalowanego figsa, chcesz dodać wisienkę na tort a tu zonk i kilka godzin malowania jak psu w d...
może głupie pytanie ale skąd wiesz jakie barwy reprezentują dane części imperium ? nie znam sie na imperium
Jestem fanatykiem Warhammera (obu uniwersum), więc wśród książek mam "Uniforms and Heraldry of the Empire" gdzie w kolorze i z opisem mam wszystko od kolorów na mundurach, po szatandary i tarcze.Thorkild pisze: może głupie pytanie ale skąd wiesz jakie barwy reprezentują dane części imperium ? nie znam sie na imperium