![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Moderator: Afro
Już sprzedanaMalkolm pisze: A jako, że z tym PW coś chyba naprawdę jest nie tak, to pytam szeregowca-ryana co z tą śmieciarą?
Ja z jednego batalionu zrobiłem 12 ironówMalkolm pisze:Ej, ale to nie było noobowskie pytanie![]()
A konkretnie, jakiś czas temu pytałem czy to prawda że nowy batalion daje możliwość złożenia pełnych 8 irongutsów - no i odpowiedź jest powyżej.
A jako, że z tym PW coś chyba naprawdę jest nie tak, to pytam szeregowca-ryana co z tą śmieciarą?
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Różnie, gołe piąchy, przerobione Ironfisty, a jeden niesie kozę_reszka pisze:Z czystej ciekawości, co mają w prawych dłoniach?Majestic pisze:Fajnie można zrobić irongutów, wykorzystując wolne ręce sztandarowych (mam ich całkiem sporo). Na końcu zamiast sztandaru przykleja się odpowiednio przycięte ostrze od ogrzej szabli i styka.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.