Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kacpi 1998
- Masakrator
mi się nie podoba tylko metal bo taki nie orkowy i te szare czaszki średnio ale podstawka świetna
ps. słaby awatar
ps. słaby awatar
Noki sorki za maly pocisk ale przy twoim levelu sie tobie chyba nalezy.
Po 1 primo skora w Wiwernie wyglada jak gumolina. przylozyles sie do metalikow a nawieksza czesc modelu to juz zostala odlogiem. Plasko kurcze Dwa to błony skrzydeł tam po pierwsze tez plasko i nuda Sam orkas fajnie wyszel pokaz zblizenia facjaty bo chciałbym oglądnąć. Po tych fotach najfajniesze części modelu to sztandar i podstawka Sorry wczesniej wylazilo tobie lepiej.
Po 1 primo skora w Wiwernie wyglada jak gumolina. przylozyles sie do metalikow a nawieksza czesc modelu to juz zostala odlogiem. Plasko kurcze Dwa to błony skrzydeł tam po pierwsze tez plasko i nuda Sam orkas fajnie wyszel pokaz zblizenia facjaty bo chciałbym oglądnąć. Po tych fotach najfajniesze części modelu to sztandar i podstawka Sorry wczesniej wylazilo tobie lepiej.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nie zgodzę się. Bez hardkorowych przejść i tony oczojebnych rozjaśnień wygląda to naturalnie i "żywo". Bardzo ładna.
"Droga redakcjo! W dniu wczorajszym pogrążony w myślach przechadzałem się ulicą Psychicznych Chrząknięć , gdy nagle gwałtowna eksplozja w kanałach poderwała w powietrze kratkę studzienki ściekowej, na której miałem nieszczęście akurat przystanąć. Kiedyż wreszcie władze zajmą się stanem kanalizacji miejskiej?"
A łysy mi się podoba. Będzie go więcej w najbliższym czasie?
A łysy mi się podoba. Będzie go więcej w najbliższym czasie?
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
Ten kosmiczny łelf mi nie pasuje. Nie hejtuje, dla tego, że to 40k ale dla tego, że jak na twoje możliwości, to wygląda on na wczesny wip (Pancerz, irokez). Głowa olbrzyma zacna, mam nadzieję, że dostanie resztę ciała.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Ludzie, przecież nie da sie robić wszystkiego na najwyższy poziom, to nie WIP. To projekt na szybko bo miał byc na szybko. Co do kraty to jest to wybrana cześć sceny, co miałem cały budynek dobudować? Co do głowy to nie jest skończona, bawiłem sie na niej tylko w przejścia ale może pomaluje pózniej całego giganta.
Pan Mamikon