Plotki na temat army booka do 7. edycji
Moderator: Yudokuno
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
No ja nie mam nic przeciwko czytaniu "głupot" zwłąszcza jak są to przepychanki przyjacielskie z high elfami. Ale idąc trendem zamykania proszę tak dalej zamykać , wszystko niech nie będzie niczego jak już przedmówca jeden powiedział. Zamknąć pozostałe tematy. Powiem nawet więcej zamknąć wszystkie fora, a na koniec zamknąć BP.
Mile zaskakuje piesza sorka, od wersji na CO o niebo lepsza. Coki też w sumie udane, nie licząc łebków i statycznych pozycji rycerzy- ale to kwestia sklejenia
Ładniejsza też hydra, pewnie się na nią skuszę, ale poganiacze wydają się nieudani

Głupoty, a dyskusje (niewulgarne, a wręcz przyjacielskie) dotyczące fluffu, które przy tym są dosyć zabawne mi nie przeszkadzają...
Ale żeby zaraz nie padł szantaż, że ja spamuje i jeszcze jeden taki wybryk i koniec tematuu, to powiem, że mi się ********** (wycenzurowałem, żeby nie zamknięto zaraz tematu) podobają wszystkie figsy oprócz dreadlorda pieszego... I nie wiem co wam tak przeszkadza w Cokach lub hydrze (znaczy wiem, ale mi to nie przeszkadza
)...
Ale żeby zaraz nie padł szantaż, że ja spamuje i jeszcze jeden taki wybryk i koniec tematuu, to powiem, że mi się ********** (wycenzurowałem, żeby nie zamknięto zaraz tematu) podobają wszystkie figsy oprócz dreadlorda pieszego... I nie wiem co wam tak przeszkadza w Cokach lub hydrze (znaczy wiem, ale mi to nie przeszkadza

A ja na przykład mam. Żeby znaleźć linka do nowych fotek muszę się przedrzeć przez 2 strony twórczości ludzi mających zdecydowanie zbyt wiele wolnego czasu. Czemu nie można założyć osobnego tematu o takich rzeczach i tam się przyjacielsko popychać do woli?No ja nie mam nic przeciwko czytaniu "głupot" zwłąszcza jak są to przepychanki przyjacielskie z high elfami
Zalezy, ile ich masz. Ale raczej polecałbym zostawić i dokupić nowych. Jednakże pozostaje później problem łączenia nowych CO ze starymi. Imo dosyć głupio będzie wyglądało, gdy połowa rycerzy jeździ na nowych jaszczurach, a połowa na starych.Mam mieszane uczucia co do moich starych cok... sprzedać i kupić nowych czy zostawić, kupić nowych i skonwertować...
Jeżeli będą metalowe figsy na nowych CO, to pewnie będzie można je kupić z MO. Jeżeli nie, to raczej nie widzę takiej możliwości. Tak samo, jak nie ma w MO koników z rydwanu do HE. Ja sobie kupię nowych rycerzy, ale posadzę ich na metalowe CO z V edycji, by się ładnie komponowali z resztą armii.a będzie można zamówić przez mailorder same coldy ? Czy raczej nie da rady już ?
Mnie się nowa hydra bardzo podoba. COK też - w rycerzach fajne jest to, że nawiązali trochę do motywów z III, IV i V edycji w zakresie zdobień i dodatków. Te figsy nie są już takie sterylne jak VI edycyjne, a mają kilka fajnych elementów.I nie wiem co wam tak przeszkadza w Cokach lub hydrze (znaczy wiem, ale mi to nie przeszkadza
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Corvus Albus
- Kretozord
Czy ja wiem w końcu nie wszystkie jaszczurki mają wyglądać jak klonyJankiel pisze:Zalezy, ile ich masz. Ale raczej polecałbym zostawić i dokupić nowych. Jednakże pozostaje później problem łączenia nowych CO ze starymi. Imo dosyć głupio będzie wyglądało, gdy połowa rycerzy jeździ na nowych jaszczurach, a połowa na starych.Mam mieszane uczucia co do moich starych cok... sprzedać i kupić nowych czy zostawić, kupić nowych i skonwertować...

Ej, on nas chyba wrabia. Nieeee, takiego kitu sobie wcisnąć nie dam!

Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action

Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)

Z czarodziejką i Malusem 14 a jak chce doliczyć na rydwany to 18.[/code]Zalezy, ile ich masz. Ale raczej polecałbym zostawić i dokupić nowych. Jednakże pozostaje później problem łączenia nowych CO ze starymi. Imo dosyć głupio będzie wyglądało, gdy połowa rycerzy jeździ na nowych jaszczurach, a połowa na starych.
- dziekanotr
- Wodzirej
Proponuje Ci sprzedac... ja moja 5 z COmmand groupem chyba niedlugo wrzucam na allegro, te 7 edycyjne bardziej mi sie podobaja, duzo bardziej, za kase ktora dostane doloze do 40 zl max i mysle ze nowa piatke bede w stanie kupic 

Ja tam nie wim czy sciema.. WD wygladal na prawdziwy..Ritchie pisze:Pewnie jakaś ściemaGarbin pisze:A ja powiem cos takiego: widzialem nowego WD i tam jak byk stoi, ze nowe DE beda na AUGUST. Cala strona takiej zajawki.Moze to juz bylo napisane - nie znalazlem osobiscie.

Powiadomilem was, bo chce, zebyscie sie cieszyli razem ze mna. To, ze to moj pierwszy post na BP, nie oznacza, ze jestem niewiarygodny (tlko troche to sugeruje

Słyszałeś takim, jak ironia? 
To, że DE będą w sierpniu wiadomo od marca. Tak więc to żadna nowość.

Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action

Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)

Owszem, slyszalem.Fingor pisze:Słyszałeś takim, jak ironia?

Nie poszlo mi to za bardzo...

Anyway, milo, ze "juz" wiecie.. To ja wracam do 40k...

OK - połączyłam tematy, bo widzę, że jednak macie jeszcze coś konkretnego o nowym AB. Ostrzegam jednak: powtarzający się spam i wulgaryzmy wycinam i zamykam znowu.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Chyba gdzieś polecialo kilka postów. . .
A tak swoją drogą, ale ten czas ślamazarnie płynie. ..
A tak swoją drogą, ale ten czas ślamazarnie płynie. ..
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska