to nie sa skladowe turnieju, ale imprezy, na ktorej turniej sie odbywaRAFIX pisze:a ja myślałem że brak grilla i możliwości zrzygania się na podłogę

to nie sa skladowe turnieju, ale imprezy, na ktorej turniej sie odbywaRAFIX pisze:a ja myślałem że brak grilla i możliwości zrzygania się na podłogę
zaniżać koszty podwyższać standardy , cieżko ale da się : )czy powinienem znizyc rowniez inne standardy?![]()
To był przykład(sarkazm) nie związany z żadnym turniejem na którykolwiek i ktokolwiek się wybiera za zbieżność przepraszamKalesoner pisze:Ej ej, proszę nie sprowadzać turnieju w Pomiechówku do grilla i rzygania, troszkę drażni mnie to jako osobę, która się tam wybiera.
a konkretniej?Rzymek pisze:dostosowac parametry turnieju do popytu
bo nie mozna spac na podlodze? bo nie daje pktow masterowych do ligi? bo nie mozna zamiast steam tanka wystawic leman russa albo pudelka po masmixie?Rzymek pisze:bo ten turniej nie wytrzymuje konkurencji z połową lokali w polsce.
z moich informacji wynika, ze przecietny master kosztuje 40 zl...Rzymek pisze:Cena za wjazd jest 2 razy taka a nie wyróżnia się ten turniej pod żadnym względem.
hmmm... GW robi turniej dla swoich klientow. na zlot garbusow maluchem tez nie pojedziesz...Rzymek pisze:Ponadto o ile wiem na GT nie mozna uzywac figurek które nie są GW. Kolejny cios w plecy.
koszta byly zbyt duze, zeby to kontynuowac. pomijam juz fakt, ze spalilem kontakty w kilku schroniskach bo ludzie po prostu sie nie pojawili...Rzymek pisze:oferowano nocleg(wg mnie moze byc sala noclegowa...mi nie robi)
nie przypominam sobie...Rzymek pisze:oferowano obiad(tez nie robi ale miły akcent)
nagrod za pierwsze miejsca nie ma nie z przyczyn finansowych - bo przeciez sa w konkursie wiedzy czy loterii. po prostu nie widze sensu w "finansowaniu" najlepszych graczy... to niest zawodowstwo - gra sie przede wszystkim dla przyjemnosci. tak mi sie przynajmniej wydaje...Rzymek pisze:Dziwi mnie zwłaszcza brak nagrod za pierwsze miejsca zwłaszcza ze dla GW byłyby to grosze.
dziekuje, wzajemnieKalesoner pisze:Ja też życzę EEGT wszystkiego najlepszego, a Szamanowi wesołego jajka.
takiego "fitbeku" oczekuje przede wszystkim od osob, ktore pojawia sie w tym roku - wszak one beda wiedzialy najlepiej, jak bylo i co zrobic, zeby bylo lepiej...Kalesoner pisze:Może jednak nasze narzekanie sprawi, że za rok EEGT będzie bardziej atrakcyjny?
Szaman pisze:nagrod za pierwsze miejsca nie ma nie z przyczyn finansowych - bo przeciez sa w konkursie wiedzy czy loterii. po prostu nie widze sensu w "finansowaniu" najlepszych graczy... to niest zawodowstwo - gra sie przede wszystkim dla przyjemnosci. tak mi sie przynajmniej wydaje...Rzymek pisze:Dziwi mnie zwłaszcza brak nagrod za pierwsze miejsca zwłaszcza ze dla GW byłyby to grosze.
Mylisz się.Smiechu pisze:Obawiam się że te czasy mineły, gdyż jak to już pisały jest już ogromny przesyt turniejowy.
Dla przykładu:
W przeciągu miesiąca Marzec/Kwiecień - Hardcore, Kult i Inkwizytor zrobili po jednym.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole