to by znacznie pomoglo w ustalaniu kto ma najlepszy wynik dana armia na koniec sezonu...

Moderator: swieta_barbara
Oj... tu bym się nie zgodził... nie zdajecie sobie sprawy jakie są ciągle problemy z prawidłowymi wynikami nawet w tej chwili - gdy system już 2 rok działa...bless pisze:Rowniez popieram. Lepiej to miec, niz nie miec. Nie jest to zaden problem dla orgow a bardzo pozyteczna informacja do wielu analiz.
Dać im szansę ! Dać im szansę ! Serio. Osobiscie spodziewam sie wielu pozytkow z takiej dodatkowej informacji. Jestem przekonany, ze pozytkow bedzie znacznie wiecej, niz ewentualnych utrudnień.adeon pisze: Oj... tu bym się nie zgodził... nie zdajecie sobie sprawy jakie są ciągle problemy z prawidłowymi wynikami nawet w tej chwili - gdy system już 2 rok działa...
Tak, wyniki MOGĄ (nie muszą) być przesłane na nowo. Jest to wersja beta - nie mam 100% pewności, że wszystko jest ok. Jakby ktoś widział, że coś jest nie tak, to proszę o info. Poza tym czeka mnie jeszcze optymalizacja tego rozwiązania, ale to już detal.Xet pisze:SuperWielkie dzięki !
Co z tymi pierwszymi wynikami turniejów ? Organizatorzy mogą je dosłać poprawione ?
Sorry Winetou.Kalesoner pisze:Na wszystkich turniejach w tym sezonie grałem WElfami. Teraz muszę ścigać 3 orgów, żeby od nowa wysyłali wyniki, żeby znowu być (pewnie tymczasowo) pierwszym WElfem w lidze? Tak trochę nie fajnie.
Datki niepotrzebne na razie. Pomoc już tak.bless pisze:GENIALNE !!! Ja na pewno bym z tego korzystał. Nawet mógłbym dac dobrowolny datek dla autora serwisu jesli serwis mialby naprawde dobry standard i wspomniane opcje.adeon pisze: Co sądzicie o takim pomyśle ?