i dobrze to nie jest gra dla miekkichTelchar pisze:Dlatego właśnie nie gram w WFBHycki pisze: Gościu miał po swojej stronie domek i za nim ustawione kilka kostek z potrzebnymi "oczkami" czasem 6 czasem 1 ;] i jak rzucał wieksza iloscia kosci to w domek obok był las kilka kostek wpadało do lasu (ja ich nie widziałem) i zamiast z lasu wyciagał z za domku... ogólnie przewał
Wałowanie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Miękkich = uczciwych?Hycki pisze:i dobrze to nie jest gra dla miekkichTelchar pisze:Dlatego właśnie nie gram w WFBHycki pisze: Gościu miał po swojej stronie domek i za nim ustawione kilka kostek z potrzebnymi "oczkami" czasem 6 czasem 1 ;] i jak rzucał wieksza iloscia kosci to w domek obok był las kilka kostek wpadało do lasu (ja ich nie widziałem) i zamiast z lasu wyciagał z za domku... ogólnie przewał
Tzn takich którzy boją sie walczyć o swojeSkavenblight pisze:Miękkich = uczciwych?Hycki pisze:i dobrze to nie jest gra dla miekkichTelchar pisze: Dlatego właśnie nie gram w WFB
i jak sytuacja tego wymaga troche przyszpanowac tekstem ewentualnie przylutowac w skrajnych przypadkach (mi sie 2 razy zdarzyło )
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja w sumie pierwszy kontakt z WFB miałem wielku, ale to było bardziej na zasadzie bez zasady
w sumie od kilku miesiecy tak na powazniej gram i jak ktos przesadza to mówie mu wporst ze albo zaczyna grac jak człowiek albo trakruje go jak zwierze
w sumie od kilku miesiecy tak na powazniej gram i jak ktos przesadza to mówie mu wporst ze albo zaczyna grac jak człowiek albo trakruje go jak zwierze
własnie o tym mówie, dla mnie tez nie, ale jak ktos wałuje to niech liczy sie z tym ze mu nie popuszczeDla mnie żadna sytuacja nie wymaga oszustwa.
Cóż...
Przeglądam forum modelarskie.to po co siedzisz na forum wfb
Hycki pisze:i dobrze to nie jest gra dla miekkich
Hycki pisze: w sumie od kilku miesiecy tak na powazniej gram i jak ktos przesadza to mówie mu wporst ze albo zaczyna grac jak człowiek albo trakruje go jak zwierze
Hycki pisze: własnie o tym mówie, dla mnie tez nie, ale jak ktos wałuje to niech liczy sie z tym ze mu nie popuszcze
no commentHycki pisze:i jak sytuacja tego wymaga troche przyszpanowac tekstem ewentualnie przylutowac w skrajnych przypadkach (mi sie 2 razy zdarzyło)
Chodzi mi samo podejście, że co chwila muszę patrzeć czy przypadkiem ktoś nie kombinuje. Wystarczy mi stresów w realu, żebym się jeszcze przy przesuwaniu plastikowych ludków miał wkurzać...
@Hycki, Drętwy
Ale wy jesteście groźni.
Ale wy jesteście groźni.
Hycki, wyloguj się
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Z tego co tu można przeczytać to ty jesteś straszny, bo bijesz wszystkich za to, że podmienili kostkę.Hycki pisze:jakis Ty strasznyFingor pisze:Hycki, wyloguj się
Znaczy jak będę większy to mogę Cię wałować i jeszcze mnie pochwalisz?Chwaliłbym jakbym był mniejszy od niego, ale to był jakis mały leszcz ;] wiec mogłem go troche postraszyc
A mniejsi czy więksi byli?i jak sytuacja tego wymaga troche przyszpanowac tekstem ewentualnie przylutowac w skrajnych przypadkach (mi sie 2 razy zdarzyło Razz )
Chyba że są więksi, albo mają większy skład.własnie o tym mówie, dla mnie tez nie, ale jak ktos wałuje to niech liczy sie z tym ze mu nie popuszcze
A w ogóle to napinanie się do poziomu ``chodź przed sklep`` jest trochę chore. Nie mówię już o tym że jak pod tym sklepem dostaniesz po ryju to co dalej? Zgadzasz się na wałek?
Kurde, ja nie nadążam za tym ynternetem. "Wyloguj się" jest już za groźbę brane.Hycki pisze:jakis Ty strasznyFingor pisze:Hycki, wyloguj się
A tak swoją drogą - współczuję podejścia do młotka. Jak z kimś przegrasz, to też chcesz się z nim bić (oczywiście, o ile jest mniejszy )?
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
j/w i j/w
a szczególnie
Generalnie - żenada.
a szczególnie
Gnatozuj pisze:Nie mówię już o tym że jak pod tym sklepem dostaniesz po ryju to co dalej? Zgadzasz się na wałek?
Generalnie - żenada.
Hycki a zdradzisz może z jakiego miasta jesteś?
Bankowo z Warszawy !!!1
typowa warszawka ;P to na pewno Żoliborz.
A ostatnie kilkanaście postów w tym temacie wybitnie mnie rozbawiło ;P Megazwała BUAHAHahahahahhahahahaahhahahahahahah
typowa warszawka ;P to na pewno Żoliborz.
A ostatnie kilkanaście postów w tym temacie wybitnie mnie rozbawiło ;P Megazwała BUAHAHahahahahhahahahaahhahahahahahah
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska