Artur Szyndler - Kandydatem na posła
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Wszyscy narzekają na PiS i na Kaczyńskiego (nie dziwie się) ale jakoś został wybrany i ponoć cieszy się poparciem..
Kto więc za nim głosował i go popiera? Bo nie wiem właśnie
Mówi się że emeryci na niego głosują -no nie wiem, często słyszę rozmowy starszych ludzi (w skm-ce, w tramwaju, w kolejce w sklepie, na dworzu) którzy też na niego narzekają..
Kto więc za nim głosował i go popiera? Bo nie wiem właśnie
Mówi się że emeryci na niego głosują -no nie wiem, często słyszę rozmowy starszych ludzi (w skm-ce, w tramwaju, w kolejce w sklepie, na dworzu) którzy też na niego narzekają..
Słuszna propozycja. Co prawda forum stoi na serwerze amerykańskim, ale "dla zasady, s...syny" uszanujemy ciszę wyborczą.Paladyn pisze:PS. Po 24 00 ze względu na prawo wyborcze proszę moderatora o zakończenie dyskusji (przynajmniej do czasu wyborów).
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl