Ha ja miałem taką sytuacje, po ostrzale DP zostali dwaj rycerze którzy zaszarżowali na bolca z czarkom. Już myślałem, że moi dzielni załoganci zostaną stratowani, a tu o dziwo rzuty kumplowi nie wyszły i żaden atak nie trafił, ja wręcz przeciwnie - trzy ataki trafiły (jeden dzięki hetowi), ale nie przegryzłem się przez pancerz. Dalej był jeszcze lepiej bo moi ustali a DP nie i musieli uciekać, czasami ma się szczęście szkoda, że tak rzadko.Narożny pisze:Nie czesto, ale czasem bolczyk ture wytrzymuje a potem czasem sie kontruje, a wtedy to i oddzial ktory ratowal bolca jak i jego zaloga gdzies nam pobiegna.
Plotki na temat army booka do 7. edycji
Moderator: Yudokuno
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
a to może się zdarzyć. W końcu muszą zacząć kiedyś być mroczni. Ten hate byłby fluffowy.jeżeli DE będą mieć hatred na wszystko to to będzie dopiero masakra.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Hate będzie dobry także z tego powodu, że przenosić się będzie na wierzchowce, smok z hatem to jest to, ale i tak stardragonowi HE nie podskoczy.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
http://www.maelstromgames.co.uk/index.p ... in-wfb-def
nie wiem na ile można ufać temu sklepowi ale CoB jest w sekcji characters, podobnie Mantysia, BG w rare'ach, natomiast w core pojawiły się Harpie oO
za to można zobaczyć co będzie w batalionie:
28x Dark Elf Warriors
20x Dark Elf Black Ark Corsairs
5x Dark Elf Cold One Knights
nie wiem na ile można ufać temu sklepowi ale CoB jest w sekcji characters, podobnie Mantysia, BG w rare'ach, natomiast w core pojawiły się Harpie oO
za to można zobaczyć co będzie w batalionie:
28x Dark Elf Warriors
20x Dark Elf Black Ark Corsairs
5x Dark Elf Cold One Knights
Jak ich do specjala nie ściągną to dalej bedą plewni
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
a to może się zdarzyć. W końcu muszą zacząć kiedyś być mroczni. Ten hate byłby fluffowy.
Toz to wiadomo od dawna, ze DE maja hatred. Szaman to nawet pisal. Chyba nie trzeba sie tak kryc z tym za ' to może się zdarzyć'
A batalion srdni deal.
3x 12 funciakow + jakies ok 24-30 czyli 0-6 funciakow oszczednosci.
ooo... a to chyba przeoczyłam. Ale co w takim razie z hate'em na HE?Narożny pisze:a to może się zdarzyć. W końcu muszą zacząć kiedyś być mroczni. Ten hate byłby fluffowy.
Toz to wiadomo od dawna, ze DE maja hatred. Szaman to nawet pisal. Chyba nie trzeba sie tak kryc z tym za ' to może się zdarzyć'
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Ethernal Hatred, jak u BGYudokuno pisze:ooo... a to chyba przeoczyłam. Ale co w takim razie z hate'em na HE?Narożny pisze:a to może się zdarzyć. W końcu muszą zacząć kiedyś być mroczni. Ten hate byłby fluffowy.
a tak sobie o tych Harpiach myślę, może przeskoczą do core'ów ale nie będą się liczyły do wymaganego minimum....
w sumie to sensowne rozwiązanie, rozluźni się trochę w specialach....
watpie... asf nie dostaja wiec dlaczego nieli by sloty im dac inne? zbajac gw to i tak jakos armie przegnaPaku pisze:Heh a ja jako gracz HE uważam że powinniście mieć podobną kompozycie armii do HE czyli na 2k+
2+ core, 0-6 specjali (tutaj harpie i BG), 0-2 rare (bolce, kocioł, hydra)
war altarGW już nie tworzy jednostek typu 0-1.... chyba że o jakiejś nie wiem