Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Akurat ze mnie i Tomcia tacy battlowcy, jak z Ryszarda Nowaka polityczna celebrity: kilka razy w roku (jeśli już) i na krótko
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Czepiacie się. Z rok temu ostatnio grałem .
http://www.hotmoney.pl/artykul/3276/1/h ... z-usa.html
K**wie syny
Z drugiej strony... nie znam nikogo z autem amerykańskim, kto by je ściągał prosto do Polski, tutaj vatował i homologował Niemcy to jednak fajny kraj
K**wie syny
Z drugiej strony... nie znam nikogo z autem amerykańskim, kto by je ściągał prosto do Polski, tutaj vatował i homologował Niemcy to jednak fajny kraj
GM ujawniło - jak obiecali - specyfikację i foty produkcyjnego Camaro.
To tyle mojego przekazu na dziś, a teraz wracam do jarania się fotami i specsami
To tyle mojego przekazu na dziś, a teraz wracam do jarania się fotami i specsami
O na BP mówią o prezydencie mojego miastaTomash pisze:Akurat ze mnie i Tomcia tacy battlowcy, jak z Ryszarda Nowaka polityczna celebrity: kilka razy w roku (jeśli już) i na krótko Wink
Ja na niego nie głosowałem
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
to my mamy prezydenta miasta?
http://gmtv.feedroom.com/?fr_story=7fa1 ... b7d4f3a194
http://jalopnik.com/5027353/jalopniks-c ... -live+blog
http://www.autoblog.com/photos/2010-che ... ve-reveal/
http://jalopnik.com/5027353/jalopniks-c ... -live+blog
http://www.autoblog.com/photos/2010-che ... ve-reveal/
Rany boskie co Ty z tym Camaro
Nowy Charger wychodzi (jeśli już nie wyszedł). To będzie bestia...
Siedzę w robocie i jestem zadowolony z siebie bo sciąganie plików przez ZMODEM po LANie mi zaczęło działać, a siedziałem nad tym ze trzy dni.
A licky boom boom down!!!
Bo choruję na ten samochód i MUSZĘ go miećKruti pisze:Rany boskie co Ty z tym Camaro
Charger zawsze był bestią, do tego z wypasionym środkiem i ogólnie celowany w wyższą półkę cenową (i wiekową ) niż Camaro.Kruti pisze:Nowy Charger wychodzi (jeśli już nie wyszedł). To będzie bestia...
Wróciłem, łobuzy!
Poszło nieco szybciej niż się spodziewałem, ale w Skandynawii zabawa z namiotem bywa męcząca, więc w sumie tym lepiej
to jest zupełnie inny świat - wszystko czyste, odpicowane, ludzie uczciwi i kulturalni (rowery stały na ulicach niezapięte, żadnego wyprzedzania na trzeciego, przestrzegają przepisów...), piękne krajobrazy tylko pogoda średnia mi się trafiła. Polecam, jak ktoś będzie miał okazję to niech tam jedzie
A jechałem turystycznie, jakbym zarobkowo to nie byłoby mnie dłużej (już pomijając żem za młody )
Jak się ogarnę to kilka zdjęć może wrzucę
Poszło nieco szybciej niż się spodziewałem, ale w Skandynawii zabawa z namiotem bywa męcząca, więc w sumie tym lepiej
to jest zupełnie inny świat - wszystko czyste, odpicowane, ludzie uczciwi i kulturalni (rowery stały na ulicach niezapięte, żadnego wyprzedzania na trzeciego, przestrzegają przepisów...), piękne krajobrazy tylko pogoda średnia mi się trafiła. Polecam, jak ktoś będzie miał okazję to niech tam jedzie
A jechałem turystycznie, jakbym zarobkowo to nie byłoby mnie dłużej (już pomijając żem za młody )
no ba że wiking, srogi że hejTomcio pisze: WIKING k***a.
...chyba, że coś poyebałem
Jak się ogarnę to kilka zdjęć może wrzucę
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Upadek moralny, duchowy, fizyczny i psychiczny.
Nie mam dokąd uciec ani do kogo.
Zło, kiła, mogiła, nawet batalion Imperium który dziś przyszedł tego nie zmieni.
Niniejszym do powrotu Kapitana Haka ogłaszam rozkład osobowości i wybieram na avatar kogoś, z kim wstyd przyznać, jestem zmuszona chwilowo się identyfikować.
[mamy już chyba całą trójkę na forum w takim układzie ]
Nie mam dokąd uciec ani do kogo.
Zło, kiła, mogiła, nawet batalion Imperium który dziś przyszedł tego nie zmieni.
Niniejszym do powrotu Kapitana Haka ogłaszam rozkład osobowości i wybieram na avatar kogoś, z kim wstyd przyznać, jestem zmuszona chwilowo się identyfikować.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tak popatrzyłem na avatar i pomyślałem, że to Jasiuuu, albo Nehan pisze, ale potem zauważyłem twój nick i generalnie nie wiem po co to piszę.Skavenblight pisze: Niniejszym do powrotu Kapitana Haka ogłaszam rozkład osobowości i wybieram na avatar kogoś, z kim wstyd przyznać, jestem zmuszona chwilowo się identyfikować.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Flaszka niekoniecznie, bo muszę sprzątać pokój Sprzątanie mojego pokoju to mniej więcej taka Apokalipsa, jak gdybym zaczęła grać w WFBGrazbird pisze:flaszka i znikają wszelkie troski
Ale właśnie wróciłam ze sklepu z browarami
Tak, tylko ja tęsknię już przy pożegnaniu, a przez to sprzątanie [i pranie sterty ciuchów które podczas sprzątania się znalazły] nie mam odpoczynku, tylko zapieprz od rana do nocyGrazbird pisze:a brak Kapitana Haka ma również pozytywne strony: zdążysz zatęsknić, odpoczniecie od siebie
No, prawie W końcu miałam wczoraj czas na parę godzin niszczenia sobie mózgu przez FurTV