Chyba przy dobrych wiatrach.Malal pisze:Jest ulomny bo owszem fasta to on zabije..

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
To co wymieniłeś to jest już ok. 1900 pkt.Kosa pisze:To w takiej rozpie powinien być kręgosłup armii plus magia. Przynajmniej 2x20\21 spearelfów, 2x10\12 Lothernów plus 3 magów i BSB. 3 bolce i orzeł a za reszte speciale. Najlepiej kontry w stylu princesek, tiranoc chariotów i nie zaszkodzi jeden oddział elitarnej piechoty (oczywiscie skromny).
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Misiu book juz sie pokazal. A mityczni Wlosi nie pdf maja a normalne booki:dRelosu pisze:Heh zaskakuje mnie ten temat najpierw posty uuuu ale to bedzie przegeta armia wrzystko rozjedzie i jeszzce napluje do buta a teraz komentaze loooo ale to plewy wes zabrali im wszystko co dobre i nieczego nie bedzie mozna wystawic bo wszystko plewy a na bank jak pokaze sie AB i bedzie mozna go kupic to bedzie normalna armia. I jak w kazdej beda plewne jednostki i bardzo dobre i nic nigdy tego nie zmieni.