Ranking Ligi WFB 2006/2007

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

to ja proszę na maila
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

ja tez wezme i na nasze[kultu] forum wrzuce

klubkult@gazeta.pl

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: adeon »

Green Knight, poprosze - wyslij mi na maila, to dzisiaj kolo 23 wrzuce na strone.

EDIT: Ranking na stronie juz jest aktualny. Plik xls do pobrania rowniez aktualny.
Dziekuje za uwage i dobranoc ;)

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

mnie tylko do szczęscia potrzeba potwierdzenia gdy dochodzą do was wyniki z turnieji....ile by to ułatwiło i nam i wam....a nie ze trzeba na gg lub priva pytac i takie kwiatki na koniec wychodzą. Taki to jest okropny problem? :(

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Shakin' Dudi pisze:mnie tylko do szczęscia potrzeba potwierdzenia gdy dochodzą do was wyniki z turnieji....ile by to ułatwiło i nam i wam....a nie ze trzeba na gg lub priva pytac i takie kwiatki na koniec wychodzą. Taki to jest okropny problem? :(
Nie sprawdzam maila codziennie, tylko raz na tydzień czy dwa (ten koordynatora), więc siłą rzeczy moje potwierdzenia nic by nie dały.

Awatar użytkownika
Motor
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Motor »

A może powinieneś, skoro masz czas na zaglądanie na fora codziennie, to i te 5 minut na sprawdzenie meila i odpisanie do organizatora dwóch zdań Ciebie nie zbawi.
Obrazek

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Motor pisze:A może powinieneś, skoro masz czas na zaglądanie na fora codziennie, to i te 5 minut na sprawdzenie meila i odpisanie do organizatora dwóch zdań Ciebie nie zbawi.
Cfaniak się znalazł ;) Napisz na GG jak masz pytanie to ci sprawdzę - zawsze tak robię. 5 minut dla jednego, 5 dla rugiego i tak się godzinka robi. Teraz będzie zgłaszanie przez stronkę, więc cicho sza.

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: adeon »

Shakin' Dudi pisze:mnie tylko do szczęscia potrzeba potwierdzenia gdy dochodzą do was wyniki z turnieji....ile by to ułatwiło i nam i wam....a nie ze trzeba na gg lub priva pytac i takie kwiatki na koniec wychodzą. Taki to jest okropny problem? :(
Ja maila sprawdzam codziennie, a aktualizacja rankingu bedzie odbywac tego samego dnia co otrzymanie wynikow, takze problem sie rozwiaze.

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

adeon pisze: a aktualizacja rankingu bedzie odbywac tego samego dnia co otrzymanie wynikow, takze problem sie rozwiaze.
Miejmy nadzieję.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Adeon zamnknales ranking 2006/2007 , a nie ma jeszcze wklepanych wynikow challengera w Gdansku...

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

I lokala w lublinie...

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Ranking nie jest zamknięty. Czy już wszyscy co organizowali tury w miniony weekend podesłali wyniki ?? Bo zamykam ranking i nie będzie już dopisywania.

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

a mnie tam nie chce ten ranking dzialac, moge co prawda sciagnac xls ale on nie jest pelen chyba....

Awatar użytkownika
Malin
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Malin »

Scimi kiedy aktualizacja ligi (dalej brak Masterminda) :?:

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Malin pisze:Scimi kiedy aktualizacja ligi (dalej brak Masterminda) :?:
Spoko - mam też inne ważne sprawy na głowie. Jak zdążę to dziś prześlę, bo mam na kompie, tylko jeszcze 2 tury dopiszę.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

co to za turniej "Gry i zabawy" ?? niby 31.03., niby Bydgoszcz - to wasz Ziemko ?? Bo w jego miejsce były wpisane zaginione wyniki z Białegostoku.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

To byl turniej w Toruniu juz pisalem... Ostatni turniej wfb w Bydzi byl 10 marca...

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Ziemko pisze:To byl turniej w Toruniu juz pisalem... Ostatni turniej wfb w Bydzi byl 10 marca...
rozumiem, czyli skoro nie ma wyników, to nie twoja działka

No to w takim razie będę mógł ranking zamknąć.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Czyli jednak do ligi nie wpadly wyniki z lublina pre - euro? Szkoda... Pojechalbym Kolate w czoko.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Wpisałem właśnie i za jakiś czas wywieszę.

ODPOWIEDZ