o tej na klocku słabych 12 DP?Szymon pisze:Najlepszym HE na ETC był Duńczyk.
Patrze na jego rozpe i chyba nie jest aż tak źle ale kilka rzeczy można zmienić.
Co wy myślicie o jego rozpie ?

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
o tej na klocku słabych 12 DP?Szymon pisze:Najlepszym HE na ETC był Duńczyk.
Patrze na jego rozpe i chyba nie jest aż tak źle ale kilka rzeczy można zmienić.
Co wy myślicie o jego rozpie ?
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
dragoni nie mają re-rolla. patrz opis zasady ASF.Rabsp pisze:w sumie 12 dp powinno przejechać 20 wl. WL wypadają o tyle gorzej, że trafiaja na 4+ bez rerola, a dragoni na 4+ z rerolem i jeszcze mają sv5+, do tego dochodzi 6 ataków koni, które jak wszyscy wiemy, nabijaja zawsze najwięcej woundów
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
no właśnie, ostatnie miejsce na masterze nie zdarza się często ;DAndrzej pisze:Zależy od sytuacji i od przeciwnika. Na krasie/ imperium jak najszerzej, ale np na bretke wystarczy po 5. Bardzo sytuacyjna sprawa.
A czy mi się sprawdza? Wyniki moje i mojej drużyny na dmp mówią same za siebie
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.