nie upieram sie że kazdy bsb hajów powinien nosic reaver bowa, ale zostało zadane pytanie jak zwiekszyć efektywnie siłe strzelania, wiec podzieliłem się skromnym doświadczeniem z 2 bitew takim bsb'kiem

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
imho jest grywalny, albo lata sobie jak taki kałboj albo siedzi bezpieczny w tej 10 DP.Andrzej pisze:Fajnie byłoby zagrać na konnym princie, ale niestety na razie to nierealne
Serio, zaczynam się przekonywać co do tego RB. Trzeba na tym pograć
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Gniewko pisze:
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
stary -d3 do t i 30 lucznikow robi sito z piechoty przeciwnika, a jak masz do tego bolce to uhuhuh, do tego miasma na m lub bs zeby do ciebie nie podlezli/strzelili i bawimy sie dalej, a w jakas niska incjatywe pitke wrzucacAsassello pisze:Ja z BoH nie rzucam zawsze z 6 kości - mniejsze ryzyko wybuchu, a ifki i tak dość często wpadają.
Mnie w Shadow boli to, że przez 1-2 pierwsze tury nie zadaje się obrażeń przeciwnikowi.
Gniewko pisze:
że tak powiem pierdu ,pierduRelosu pisze: stary -d3 do t i 30 lucznikow robi sito z piechoty przeciwnika, a jak masz do tego bolce to uhuhuh, do tego miasma na m lub bs zeby do ciebie nie podlezli/strzelili i bawimy sie dalej, a w jakas niska incjatywe pitke wrzucac
Gniewko pisze:
Po kilku bitwach muszę powiedzieć, że to zestawienie jest mocno no-brainowe. Jak czar wejdzie to pewnie wygrywasz jak nie wejdzie to nie wygrywasz.Andrzej pisze:Dlatego właśnie nie gram na BoH+Shadow, zbyt ryzykowne
Gniewko pisze: