Istne lachonarium !!!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
To wytłumacz mi co niesmacznego i oburzającego jest w słowie "lachonarium". Bo ja nie ogarniam Twojego toku myślenia.
"Lachonarium" to duże zgrupowanie lachonów. Wyrażane w sztukach na metr kwadratowy.
"Lachony" to po prostu odmiana neologizmu "laski" oznaczającego ładne dziewczyny.
Skecz, z którego zaczerpnąłem te teksty.
Jeśli oburza Cię zgrupowanie ładnych dziewczyn to ja wysiadam.
"Lachonarium" to duże zgrupowanie lachonów. Wyrażane w sztukach na metr kwadratowy.
"Lachony" to po prostu odmiana neologizmu "laski" oznaczającego ładne dziewczyny.
Skecz, z którego zaczerpnąłem te teksty.
Jeśli oburza Cię zgrupowanie ładnych dziewczyn to ja wysiadam.
- Hashmallum
- Mudżahedin
Nie kazdy musi miec poczucie humoru. Frustracja napedza nienawisc
MUK cos o tym wie Mysle ze jego historia konwentowa, ktorej zdaje sie ze nie wypada przytaczac wytlumaczyla by wiele - spojrzmy prawdzie w oczy - statystyczny gracz nie widzial lachona z bliska na oczy
MUK cos o tym wie Mysle ze jego historia konwentowa, ktorej zdaje sie ze nie wypada przytaczac wytlumaczyla by wiele - spojrzmy prawdzie w oczy - statystyczny gracz nie widzial lachona z bliska na oczy
-
- Kretozord
widac nie jestes statystyczny
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Hm, niestety Mumio bardziej odpowiada opisowi "kolesie w paskach"; ich humor opiera się na (dość nieudanych moim zdaniem) ewolucjach mimiczno-słownych w stylu Rowana Atkinsona (znacznie w tym lepszego Zaś Kabaret Moralnego Niepokoju, podobnie jak Ani Mru Mru zresztą, serwuje nam wyśmienity humor sytuacyjny i gry słowne.
Pozdrawiam wszystkich miłośników dobrego humoru
Pozdrawiam wszystkich miłośników dobrego humoru
Jak na dupę pegaza to trochę za dużo tego gadania... Jest naprawdę spoko, ciekaw jestem jak uporasz się ze skrzydłami i skórą.
btw: kabarety nie są śmieszne.
btw: kabarety nie są śmieszne.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę
Mumio to jest humor absurdalny, a ja taki bardzo lubię. Byłem raz na ich występie i bardzo mi się podobali (szkoda tylko, że wczesniej właściwie ten sam program oglądnałem na kompie ). Jeszcze dodałbym kabaret Hrabi (kiedyś Potem), też są zarąbiści . A Animrumru mnie już nie śmieszą, chyba że wymyślą coś nowego. To fakt, że ich skecze są świetne, ale jak oni wymyslają jeden na kwartał, to ja wolę KMN - bo większa sztuką jest co tydzień wymyslać nowe kawałki niż co i rusz odgrzewac stare na festiwalach jak AMM i od czasu do czasu zaprezentowac coś nowego. o.
W ogóle może by tak to wydzielić do jakiegoś osobnego tematu na plotach i mlotach? Bo tutaj się offtop robi az miło
W ogóle może by tak to wydzielić do jakiegoś osobnego tematu na plotach i mlotach? Bo tutaj się offtop robi az miło
-
- Kretozord
A po co? nic tak nie ożywia dyskusji jak dobry offtopLunn pisze:W ogóle może by tak to wydzielić do jakiegoś osobnego tematu na plotach i mlotach? Bo tutaj się offtop robi az miło
Abstrahując od kabaretów... BTW ten skeczyk jest OK
Taka breta mi pasi
Taka, bądź coś a la Troyanowa.
Niestety cyrkowo-cukierkowa wygląda nie dość, że sztucznie to jakoś tak odpustowo i tandetnie IMHO. Dlatego jakbym kiedyś malował dla siebie to tylko podobnie.
Ale jeżeli to na ebaya to cóż... Tu był malował dokładnie odwrotnie Ldzie chyba wolą cukiereczki :]
Co do figsa... Zielony słaby Kratka i brud spoko.
Taka breta mi pasi
Taka, bądź coś a la Troyanowa.
Niestety cyrkowo-cukierkowa wygląda nie dość, że sztucznie to jakoś tak odpustowo i tandetnie IMHO. Dlatego jakbym kiedyś malował dla siebie to tylko podobnie.
Ale jeżeli to na ebaya to cóż... Tu był malował dokładnie odwrotnie Ldzie chyba wolą cukiereczki :]
Co do figsa... Zielony słaby Kratka i brud spoko.
Wydaje mi się, że nastąpiło przesycenie rynku, jeśli chodzi o cukierkowo-bajkowe pegazy Teraz jest moda na emo czarno-białą kratę, i mhhrok Generalnie wydaje mi się, że pegaz się spodoba, a jak nie to przynajmniej mi sie będzie podobał
A teraz do rzeczy. Pod krzyżowym ogniem konstruktywnej (czasem) krytyki postanowiłem, przemalować pegaza. Kratka jest równiejsza (mam nadzieje) zielony jaśniejszy i dokładniejszy. Zrobiłem od razu druga stronę szmatki i wszystkie bajery. Jak popatrzyłem na zdjęcia doszedłem do wniosku, że jeszcze parę highlightów muszę poprawić. Ale ogólnie jest spoko i nie będę go 3 raz przemalowywał.
A teraz, żeby temat nie popadł w zapomnienie LACHONARIUM !!!
A teraz do rzeczy. Pod krzyżowym ogniem konstruktywnej (czasem) krytyki postanowiłem, przemalować pegaza. Kratka jest równiejsza (mam nadzieje) zielony jaśniejszy i dokładniejszy. Zrobiłem od razu druga stronę szmatki i wszystkie bajery. Jak popatrzyłem na zdjęcia doszedłem do wniosku, że jeszcze parę highlightów muszę poprawić. Ale ogólnie jest spoko i nie będę go 3 raz przemalowywał.
A teraz, żeby temat nie popadł w zapomnienie LACHONARIUM !!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
O lachonarium się nie wypowiem, gdyż mi ze zrozumiałych względów podobać się nie musi
Tyłek pegaza [v. 2] podoba mi się bardzo [choć wyłącznie ze względów artystycznych ], w ogóle koncepcja takiej Bretonii jest lepsza [ciekawsza, bardziej oryginalna, wstaw co chcesz], tylko nijak nie mogę przekonać do niej moich kolegów
Żeby było jasne - nie znoszę Bretonii, więc jak mi się spodoba coś z niej, to jest święto...
Tyłek pegaza [v. 2] podoba mi się bardzo [choć wyłącznie ze względów artystycznych ], w ogóle koncepcja takiej Bretonii jest lepsza [ciekawsza, bardziej oryginalna, wstaw co chcesz], tylko nijak nie mogę przekonać do niej moich kolegów
Żeby było jasne - nie znoszę Bretonii, więc jak mi się spodoba coś z niej, to jest święto...
-
- Kretozord
znacznie lepiej, w sumie wyszlo to samo tylko rowniej (nie mylic z rowno )
lachonarium 8.0 w skali CMON
lachonarium 8.0 w skali CMON
Dupcie bardzo symatyczne, a brudna bretka to to, co lubię najbardziej!
Zagięcie szaty na drugim zdjęciu wygląda bleh i ohyda, kratka na drugim też nierówna (u góry większa, grubsza). Ogólem: mógłbyś lepiej!
Pozdro!
Zagięcie szaty na drugim zdjęciu wygląda bleh i ohyda, kratka na drugim też nierówna (u góry większa, grubsza). Ogólem: mógłbyś lepiej!
Pozdro!
Ostatnio zmieniony 24 mar 2007, o 17:03 przez Muzyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hashmallum
- Mudżahedin
Ty tank ile masz lat ? 16 ?
Temat troche schodzi na boczne drogi...
Jedyne co dodam to ze szata lepiej wyglada na drogim zdjeciu.
Co do trzeciego to wyciol bym rodzynka w srodku i moze byc
Jedyne co dodam to ze szata lepiej wyglada na drogim zdjeciu.
Co do trzeciego to wyciol bym rodzynka w srodku i moze byc