Istne lachonarium !!!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Istne lachonarium !!!
Lachonarium nie będzie, chciałem tylko sprawdzić jak tytuł posta wpływa na ilość wejść
No to do rzeczy. Nadszedł czas zrobić coś na jebaj, wybór padł na najbardziej oklepana i kiczowatą figurkę czyli Bretońskiego Pegaza. Jednak skoro już mam być tendencyjny postanowiłem bez względu na wymagania amerykanów pomalować go trochę inaczej. Na razie tylko WiP, ale ta cześć szaty jest skończona (no może jeszcze jakiś herb na szachownicy). Co myślicie ?
No to do rzeczy. Nadszedł czas zrobić coś na jebaj, wybór padł na najbardziej oklepana i kiczowatą figurkę czyli Bretońskiego Pegaza. Jednak skoro już mam być tendencyjny postanowiłem bez względu na wymagania amerykanów pomalować go trochę inaczej. Na razie tylko WiP, ale ta cześć szaty jest skończona (no może jeszcze jakiś herb na szachownicy). Co myślicie ?
Kratka super, ja bym w herby sie nie bawil bo mozna popsuc a tak to wyglada dosc surowo i tak byc powinno.
Jezeli chodzi o zielony to wyglada na niedokonczony... nie widac praktycznie cieniowania gdyby nie mocniejsza lampa. JA bym jednak nad ta czescia szaty porpacowal. Brod zrobil bym bardziej odznaczajcy sie - tzn troche wiecej przejsc brazu.
Jaki kolor bedzie konika ?
Jezeli chodzi o zielony to wyglada na niedokonczony... nie widac praktycznie cieniowania gdyby nie mocniejsza lampa. JA bym jednak nad ta czescia szaty porpacowal. Brod zrobil bym bardziej odznaczajcy sie - tzn troche wiecej przejsc brazu.
Jaki kolor bedzie konika ?
To nie są odbicia światła od lampy to są właśnie rozjaśnienia Szczególnie na 2 zdjęciu widać. Chociaż fakt faktem parę poprawek nie zaszkodzi. Skóra będzie prawdopodobnie jasnoszara z fioletowymi-różowymi washami miedzy mięśniami.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2007, o 02:34 przez MuK, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja wcale nie powiedzialem ze sa to odbicia, ale ciutke ciemniejsze oswietlenie i sie to zatraci...
Po prostu nie daje to dobrego efektu na tej plachcie...
Moze sie czepiam ale jak sie maluje na dobrym poziomie to lepiej sie czepiac na poczatku niz pozniej zalowac.
Na krorze mozesz zrobic takie lekkie szarawe ciapki. Czasami konie tak maja a to bardzo fajnei wyglada zwlaszcza na nogach. chociaz tu moze nie widac bedzie az tego chociaz porpobowac zawsze mozna.
Po prostu nie daje to dobrego efektu na tej plachcie...
Moze sie czepiam ale jak sie maluje na dobrym poziomie to lepiej sie czepiac na poczatku niz pozniej zalowac.
Na krorze mozesz zrobic takie lekkie szarawe ciapki. Czasami konie tak maja a to bardzo fajnei wyglada zwlaszcza na nogach. chociaz tu moze nie widac bedzie az tego chociaz porpobowac zawsze mozna.
wszedlem tylko z jednego powodu:
jestes niesmaczny, do "testu psychologicznego" mozna bylo uzyc zwrotow bardziej wyrafinowanych, a nie zalosnych.
Zamiast szokowac stales sie niestrawny - oby tak dalej
test psycholog na poziomie przedszkola i lysych kumpli z paskami...
jestes niesmaczny, do "testu psychologicznego" mozna bylo uzyc zwrotow bardziej wyrafinowanych, a nie zalosnych.
Zamiast szokowac stales sie niestrawny - oby tak dalej
test psycholog na poziomie przedszkola i lysych kumpli z paskami...
zapowiada sie niezle ale co mozna wywnioskowac z dupy pegaza
-
- Kretozord
wiesz w ogóle z czego to cytat?zafael pisze:wszedlem tylko z jednego powodu:
To ze grasz nurglem i jakimiś zielonym trollami nie znaczy ze musisz wszystko tak paskudzić , kratka ladna ale nieco krzywa, rozjasniania troche za malo widoczne ale to chyba tego ze zawsze dajesz takie jasne zdjecia
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Hashmallum
- Mudżahedin
Taaa lachonarium nie bedzie bo MUK polegl
http://grono.net/gallery/2727754/21/
Brudna bretka to glupi pomysl imho...
http://grono.net/gallery/2727754/21/
Brudna bretka to glupi pomysl imho...
@Hashmallum
To bylo zle!!
Brudna bretka ma swoje uroki. Przeciez masa zakutych rycerzykow z apstrakcyjnymi przescieradlami na koniach napewno przedzej czy pozniej sie utytlaja w blocie deszczy czy innym kisielu.
Wedlug mnie pomysl moze byc ciekawy ale przy odpowienich zalozeniach na podstawce. Trzeba tez brac pod uwage calosc armii a nie tylko jeden obsr@#% model
Obaczymy jak wyjdzie
To bylo zle!!
Brudna bretka ma swoje uroki. Przeciez masa zakutych rycerzykow z apstrakcyjnymi przescieradlami na koniach napewno przedzej czy pozniej sie utytlaja w blocie deszczy czy innym kisielu.
Wedlug mnie pomysl moze byc ciekawy ale przy odpowienich zalozeniach na podstawce. Trzeba tez brac pod uwage calosc armii a nie tylko jeden obsr@#% model
Obaczymy jak wyjdzie
- Hashmallum
- Mudżahedin
Jak tu mlody takim fortelem podszedl nas - to ja nie bede go kurde oszczedzal
-
- Kretozord
Weźcie usuńcie bo Zafael sie kompletnie obrazi...
Brudna bretonnia oka, komercyjnie już chyba nie
Brudna bretonnia oka, komercyjnie już chyba nie
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
kurka_z_podworka pisze:Weźcie usuńcie bo Zafael sie kompletnie obrazi...
roznica polega na tym, ze ja nie jestem Twoim ziomem i nie wiem co tam sie zdazylo. Podobnie jak oburzony jestem na "szambo" Rydzyka, tak i na "Lachonarium"
trzeba zauwazyc delikatna roznice
ale do tego to trzeba, wiecej empatii, a to wymierajace okreslenie
btw - tylko zla breta