Kogo mam jeszcze wpisać?

Nie , nie wydaje mi się . Jednak również nie uważam aby olanie tego aspektu było dobrą drogą . Historie mamy jaką mamy i warto wziąć na nią poprawkę ... zwłaszcza iż jest to kwestia nazwa turnieju i pamięci oraz szacunku wobec ludzi którzy tam zginęli.Tam jest ponad 40.000 normalnych ludzi - co Ci się wydaje, że do dzisiaj mają żyć w cieniu obozu?
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
załóż sobie nowy temat na PiM, jak Cię coś oburza, a nie spamuj nam tu, kiedy ludzie chcą się normalnie na turniej zapisać. Piszę również jako mod - to NIE jest temat do dyskusji merytorycznych.Grunaldi pisze:Nie , nie wydaje mi się . Jednak również nie uważam aby olanie tego aspektu było dobrą drogą . Historie mamy jaką mamy i warto wziąć na nią poprawkę ... zwłaszcza iż jest to kwestia nazwa turnieju i pamięci oraz szacunku wobec ludzi którzy tam zginęli.Tam jest ponad 40.000 normalnych ludzi - co Ci się wydaje, że do dzisiaj mają żyć w cieniu obozu?
Jednak róbta co chceta ,ja tylko wyraziłem swoją opinie (a chyba miałem do tego prawo).Nie ma sensu o tym dalej pisać, a jak bardzo chcecie to na priva.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Grunaldi wypowiedział się imo na temat. Pozatym sam zakończył dyskusję co zresztą zacytowałaś więc Twoje oskarżenie o spam było niepotrzebne. Więcej cierpliwości i wyrozumiałości życzę. PozdrawiamYudokuno pisze:załóż sobie nowy temat na PiM, jak Cię coś oburza, a nie spamuj nam tu, kiedy ludzie chcą się normalnie na turniej zapisać. Piszę również jako mod - to NIE jest temat do dyskusji merytorycznych.Grunaldi pisze:Nie , nie wydaje mi się . Jednak również nie uważam aby olanie tego aspektu było dobrą drogą . Historie mamy jaką mamy i warto wziąć na nią poprawkę ... zwłaszcza iż jest to kwestia nazwa turnieju i pamięci oraz szacunku wobec ludzi którzy tam zginęli.Tam jest ponad 40.000 normalnych ludzi - co Ci się wydaje, że do dzisiaj mają żyć w cieniu obozu?
Jednak róbta co chceta ,ja tylko wyraziłem swoją opinie (a chyba miałem do tego prawo).Nie ma sensu o tym dalej pisać, a jak bardzo chcecie to na priva.
jeśliby doszło do zmiany nazwy, to zdecydowanie powyższa propozycja jest najlepsza...Solo SS pisze:Oświęcim - Szukamy naszych
To się nazywa dopiero odwaga, demonami na WoChSolo SS pisze:Nie ja chce skavena i jego WoC zobaczymy co ten mistrz taktyki potrafi bez lizaczków ustawionych na demony