Miałem identyczną reakcję kiedy otrzymałem swoje pudełkoLoizok pisze:Dlatego byłem milo zaskoczony jak dostałem do rąk box figurek do Mantica, może to nie to samo, ale o niebo lepiej niż GW
Ja tam zrozumiałem wszystkoGuter pisze:To zdanie jest pozbawione jakiegokolwiek sensu, brzmi jak zlepek przypadkowych słóweliah91 pisze: To prawda, wtedy bynajmniej jeżeli chodzi o koszt modeli w stosunku do tego co otrzymywaliśmy GW dbało o klientów
No tak, ich podstawowy grzech to że nie są Mantica, bo wtedy byłyby super-hiper.Don_Silvarro pisze:Niestety bieda. Tzn. rzeźba bardzo ładna, trzyma wysoki standard Avatars. Ale niestety widać, że nie do końca wiedzą, jak się zabrać do robienia plastików - a jest to coś diametralnie innego od robienia metalowych lalek. Pierwsza rzecz, która się rzuca w oczy: nagi tors + nagie ramiona + płaskie łączenie tych elementów = kupa. Klata też niespecjalnie wygląda, podobnie łączenie torsu z nogami - wygląda to jakby biedak się 'wtopił' w pasek.
Obaczym, może mają jakieś super hi-tech metody robienia form i odlewów i jednak kupy nie będzie. Ale raczej wątpię. Pozostaje mieć nadzieję, że się wyrobią, przestawią 'metodologię' na plastik i następne zestawy będą lepiej przemyślane - pierwsze koty za płoty itp.