Moja wizja kwestii zasady czyli WEREWOLF LIBRARY
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Nehan pisze:** czepiam się **
Nie chorążowie, brońcie Cztery Potęgi! Chorąży.chorążowie armii
Jestem na takie rzeczy wyczulony.
Pozdrawiam,
czepliwy
HAHAHA !!!
A kolega "wyczulony" chociaz zajrzał do slownika?
Chorążowie jest jedyną poprawną wersją.
Dobra rada - następnym razem, zanim poprawisz - sprawdź.

Jestem jak najbardziej za. Będzie wreszcie przejrzysty spis zasad. Gratuluję genialnego pomysłu. Niech NG bierze od Ciebie przykład 

Lepiej nie. Tak przynajmniej wybór jest prosty, jeśli ktoś ma konkretne pytanie i szuka konkretnej odpowiedziHeinrich_von_Tod pisze:Niech NG bierze od Ciebie przykład![]()

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Dwie WAZNE informacje:
1. Instrukcja obsługi:
a) zanim spytasz - sprawdz czy dane pytanie jest w FAQ w ktoryms z podforum.
b) gdy tego nie ma - zadaj pytanie na forum glownym kwestii zasad, a nie w podforach!
2. Poszukiwany drugi mod do tworzenia bibliotego Werewolfa. Wymagania: rzektelnośc i dostep do forum. Jego zadaniem bedzie kopiowac Q&A pisane przeze mnie w plik txt i wrzucanie ich na serwer we wspolpracy z tomashem i tworzenie bazy tektowej - tak jak w direwolfie
1. Instrukcja obsługi:
a) zanim spytasz - sprawdz czy dane pytanie jest w FAQ w ktoryms z podforum.
b) gdy tego nie ma - zadaj pytanie na forum glownym kwestii zasad, a nie w podforach!
2. Poszukiwany drugi mod do tworzenia bibliotego Werewolfa. Wymagania: rzektelnośc i dostep do forum. Jego zadaniem bedzie kopiowac Q&A pisane przeze mnie w plik txt i wrzucanie ich na serwer we wspolpracy z tomashem i tworzenie bazy tektowej - tak jak w direwolfie

- szafa@poznan
- Rulzdaemon
tomash mi jeszcze napisal ze przydatna by byla podstwowa wiedza o htmlu 

- szafa@poznan
- Rulzdaemon
to jestes pierwszy na liscie z zaznaczeniem: zna sie na htmlu. Zobaczymy czy komus jeszcze sie chce 

Dla mnie to też byłby lepszy pomysł.
A licky boom boom down!!!
@Szafa: moje CV
Mnie się chcę, a więc mam dobre chęci
Html'a nie znam, ale szybko się uczę
Rzetelność w sensie punktualność to u mnie trochę jak u Wojtasa, ale rzetelnosć w sensie dokładność to nie mam sobie nic do zarzucenia
Dodatkowym atutem mym jest uproszczony kontakt ze względu na jedno miasto przebywania.
Mnie się chcę, a więc mam dobre chęci
Html'a nie znam, ale szybko się uczę
Rzetelność w sensie punktualność to u mnie trochę jak u Wojtasa, ale rzetelnosć w sensie dokładność to nie mam sobie nic do zarzucenia

Dodatkowym atutem mym jest uproszczony kontakt ze względu na jedno miasto przebywania.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
@ charki
to tez by miało sens...ale zostawmy na razie tak jak jest - zobaczymy czy sie sprawdzi.
Moim zdaniem to moze i jest obszerne "przestrzennie" ale jest zajebiscie przejrzyste - bo od razu kilkasz na podforum , i od razu szukasz tematu o tytule tego o co chcesz spytac...
to tez by miało sens...ale zostawmy na razie tak jak jest - zobaczymy czy sie sprawdzi.
Moim zdaniem to moze i jest obszerne "przestrzennie" ale jest zajebiscie przejrzyste - bo od razu kilkasz na podforum , i od razu szukasz tematu o tytule tego o co chcesz spytac...
HTMLa na stronę tak nieskomplikowaną jak DireWolf to mogę Wam wyklepać w pół godziny, niech tylko znajdzie się ktoś do przygotowywania tych plików tekstowych z "mięsem" 

- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Jesli mozna prosic:
Najpierw dodaj podforum dla gobasów.
Potem - moda atamańcowi i shino.
Potem - panowie bierzemy sie do roboty. Ja bede pilnował calosci.
Shino- łyknij usicslenia z direwolfa do TK, przetlumacz te sensowne uzyteczne i potrzebne, i wrzucaj sukcesywnie w takij formie jakaiej ja uzywam do topiku o TK.
Ataman - łykaj chaos i bestie, wrzucajac jak wyzej ale do chaos united.
Errate do 7 edycji sam z bólem przetlumacze i zastosuje. Jest durna, ale co zrobić :/
Pamietajcie - tlumaczenie przede wszystkim jasne, klarowne i uzasadnione. Z podanym zrodlem. Sam potem je wszystkie przejrze i najwyzej zaingeruje.
Aha - nie tlumaczymy debilnych uscislen typu "czy minersi moga szarzowac automatycznie w turze w ktorej wychodzą
"
Potem - moda atamańcowi i shino.
Potem - panowie bierzemy sie do roboty. Ja bede pilnował calosci.
Shino- łyknij usicslenia z direwolfa do TK, przetlumacz te sensowne uzyteczne i potrzebne, i wrzucaj sukcesywnie w takij formie jakaiej ja uzywam do topiku o TK.
Ataman - łykaj chaos i bestie, wrzucajac jak wyzej ale do chaos united.
Errate do 7 edycji sam z bólem przetlumacze i zastosuje. Jest durna, ale co zrobić :/
Pamietajcie - tlumaczenie przede wszystkim jasne, klarowne i uzasadnione. Z podanym zrodlem. Sam potem je wszystkie przejrze i najwyzej zaingeruje.
Aha - nie tlumaczymy debilnych uscislen typu "czy minersi moga szarzowac automatycznie w turze w ktorej wychodzą

Zrobione.szafa@poznan pisze:Jesli mozna prosic:
Zrobione. Luknij do masońskiego forum.szafa@poznan pisze:Potem - moda atamańcowi i shino.
Jak już obrobicie całość, dajcie znać. W weekend świąteczny albo jakoś krótko po klepnę Wam tę stronę - o ile nie woli tego zrobić np. Shinoszafa@poznan pisze:Potem - panowie bierzemy sie do roboty. Ja bede pilnował calosci.

Jak ma się nazywać konto i subdomena.wfb-pol.org? werewolf? faq?

- szafa@poznan
- Rulzdaemon
werewolf brzmi doskonale.
co do stronki htmlowej - mysle ze shino powinien to koordynowac - informatyk to sie zna, ja minimalnie, ataman tez pewnie podobnie.
jedyne co tylko mnie wkurza ze ludzie ciagle pisza na podforach, ale sadze ze z czasem sie nauczą
co do stronki htmlowej - mysle ze shino powinien to koordynowac - informatyk to sie zna, ja minimalnie, ataman tez pewnie podobnie.
jedyne co tylko mnie wkurza ze ludzie ciagle pisza na podforach, ale sadze ze z czasem sie nauczą

Zamknąłem możliwość pisania przez niemoderatorów w podforach tego forum. Skoro nie można po dobroci, trzeba siłą 
Macie konto - Szafa ma na PMce namiary. 100MB, php5 i ogólnie wypas. Jeśli potrzebne będzie więcej miejsca (obrazki i filmy instruktażowe?
) albo baza mysql, uderzajcie.

Macie konto - Szafa ma na PMce namiary. 100MB, php5 i ogólnie wypas. Jeśli potrzebne będzie więcej miejsca (obrazki i filmy instruktażowe?