"Nice ass baby"
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Waść nie wiesz co mówisz! Nie widziałeś Playboya, tego z tekstem na okładce "Katarina Witt bez... łyżew"?Szaman pisze:przeciez lyzwiarki figurowe nie maja biustu
uda ktore czynia cuda wrecz!Kerim pisze:Ale za to jakie nogi... potężneSzaman pisze:przeciez lyzwiarki figurowe nie maja biustu
bo im wycinaja na chwile watrobe przed zawodamiSiasek pisze:niemaja tez takiego brzucha
Chyba nie uwierzyłeś w "kto nie ma brzucha, ten kiepsko r****"? Tożto tylko chwyt reklamowy.Siasek pisze: bez watpieniachociarz ja ostatnio probuje sie dorobic i niemoge (mowie poaznie)
Potwierdzam na podstawie badań własnych: posiadanie brzucha wpływa wręcz odwrotnie niż w przytoczonym powiedzeniu. Nie ma co zapuszczać.Katylina pisze:Ja uwierzyłem i widzę jak głupie to było.
tak, igrzyska wygral gigant z dzialu ksiegowosci. to ten ze zniczem olimpijskim i numerem 118 na koszulce. co ciekawe, w ksiegowosci nie pracuje ani jeden hobbystaKatylina pisze:A tak z czystej ciekawości, który z tych gigantów wygrał? Podobno z działu księgowości czy coś takiego
chaos marauders + beastmen herdSkavenblight pisze:Z jakich sztandarów jest spódniczka?