Haha, Chinole pokonane!
Piękny mecz, tylko w pierwszym secie nasi nieco się pogubili.
Zasłużona wygrana, ostatni set - większość czasu prowadziliśmy jedenastoma punktami
Siatkówka
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
ale nas Kitajce niesamowicie sprawi w tym pierwszym secie ale w sumie stracic 10 punktów pod rząd to też jest duża sztuka i chyba niewielen drużyn poza Polakami to potrafi
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
nie mam pretensji. Cały czas ich ogromnie szanuje i podziwiam. Kibicuje im już niezmiennie od lat i byłem na większości meczy jakie były w spodku przez ostatnie 7 lat. Niezaprzeczalnie są wielką drużyną, ale ich wachania formy w trakcie samego meczu przyprawiają mnie o bóle serca (pewnie innych kibiców tez) W każdym razie wszystko dobre co sie dobrze kończy - 3:2. I tu objawia się wielkośc tej drużyn y
Prawdziwe możliwości poznamy w meczach przeciw Bułgarii. Bo mam wrażenie, że chłopakom ciężko się zmobilizować na co tu dużo mówić - słąbe reprezentacje Chin i Argentyny (mimo, że Argentyna zajmuje wysokie miejsce w rankingu, ale jego specyfika powoduje, że ma łatwiej niż reprezentacje np. z Europy).
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
no ciekawie rozłożyli terminarz w tym roku. Decydujące mecze w dwóch ostatnich weekendach będzie się działo, oj bedzie.
szkoda tylko, że biletów nie zdołałem do Spodka zdobyc
szkoda tylko, że biletów nie zdołałem do Spodka zdobyc