Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Re: Idzie zima Ciupaga głupców ścina! 15 XII 2012 VANAHEIM

Post autor: Gremlin »

Nic się nie bójcie :D Butan to maly troll i przesadza :P
xYz

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Post autor: Legion »

Takie pytanie mi wpadło do głowy - czy epicka walka skacowanych bohaterów w pierwszym scenariuszu, według zasad jest pojedynkiem? Czyli, czy można użyć tam np. imperialnego "lusterka" do zamiany statystyk lub bretońskiej viture of confidence, itp?
Vae victis!

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Te domeny to jest jednak głupi pomysł...
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Syraf
Chuck Norris

Post autor: Syraf »

podoba mi sie opcja wybrania eteryka na walke po grze w 1 scenariuszu :D teraz kazdy musi miec magic weapon

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Zapisz mnie: Sevi, OK, 3590.

Jestem liderem, pocisnę was moimi pijanymi ogrami :)

8 lorów dostępnych dla wszystkich to moim zdaniem za duża ingerencja i słaby pomysł..
Wisła Kraków.

Maku
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Maku »

Fajne zasady turnieju, będzie dobra zabawa! Proszę zapisać armię O&G

Tyczka
Pseudoklimaciarz

Post autor: Tyczka »

Zapisz i mnie Gremlinie :wink: (ong)

Caledor19
Oszukista

Post autor: Caledor19 »

bez sensu jest takie kombinowanie wg mnie z lorami magii

sorry gremlin za offtop:P
Warhammer to nie jest sport

Awatar użytkownika
Ryosuke
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Ryosuke »

Dopisz
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

skoro jest ST,abomka,hydra to Gremlin chce dać szansę je zabić w magii.... Kadaia nie będzie:( przecież ten ozdobny potwór nic nie robi ! Tak zdaje się pisał Suchy nasz Śląski mistrz o trebkach :roll:

Szkoda ,że nie zdecydował się na normlany turniej 1600. Mam nadzieję ,że Sevi wygra ligę... czy jak to się nazwa.. na razie proszę mnie ZAPISAĆ. ST was zmiażdży!
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Strasznie mi podchodzi ogólnopolski hejt na Kadai. Nieważne że na takie punkty wziąć go nie można wcale to w regulaminie jeszcze w limicie musi być koniecznie =D>
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Xier pisze:Te domeny to jest jednak głupi pomysł...
+1,
dostępne lory dla wszystkich to jest naprawde żal, że aż nie chce się tego komentować. Totalna przesada i ponoć mają być ograniczenia a nie boosty a więc gdzie tu logika?
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

Dopisz mnie Gremlin, tym razem przybęde - nie tak jak ostatnio ;)

Lory podręcznikowe dla wszystkich to słaby pomysł

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

w ogóle słabiutkie te ograniczenia z jednego powodu: abomka, ST i hydra, przy zakazie lordów(da się przeboleć), to jak niby wiele armi ma je zabić skoro wiatry magi są takie jakie są? Albo d6+d3 i bez LT, albo 2d6 z LT, przeciez to oczywiste. No i ten limit na magiczne szmaty?
Gremlin, powiedz mi czemu takie ograniczenia a nie inne? Merytorycznie proszę bo ja tutaj widzę ograniczenia zrobione podczas totalnego błądzenia we mgle i zupełnie na chybił trafił.
Niektóre armie dostały totalny boost tymi ograniczeniami... a chyba nie o to chodzi, prawda?
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Kosa pisze:w ogóle słabiutkie te ograniczenia z jednego powodu: abomka, ST i hydra, przy zakazie lordów(da się przeboleć), to jak niby wiele armi ma je zabić skoro wiatry magi są takie jakie są? Albo d6+d3 i bez LT, albo 2d6 z LT, przeciez to oczywiste. No i ten limit na magiczne szmaty?
Gremlin, powiedz mi czemu takie ograniczenia a nie inne? Merytorycznie proszę bo ja tutaj widzę ograniczenia zrobione podczas totalnego błądzenia we mgle i zupełnie na chybił trafił.
Niektóre armie dostały totalny boost tymi ograniczeniami... a chyba nie o to chodzi, prawda?
+1

---------------------------------------------

Myślę by nie było takiego lamentu i gadania mi to nie pasuje, czemu to a nie tamto itp to najlepiej było by zrobić open'a na 1600 lub spróbować na 1200 :wink:
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

Czyli jedak LT co jest rozwiązaniem dośc brutalnym na te punkty. Niejako kompensuje to ten genialny pomysł z dostępem do RB lorów. Tak, nie ukrywam że prawdopodobnie zagram na spamie nocników, ale jakoś z tymi potworami i MC jakoś muszę sobie dać radę, Steam Tank/ Hydra/ M cav przecież będą jechać po zielonych jak chcą.
Przemyśleć trza uwolnienie bannerów, niech skaveny i HE biorą co się da :) oraz normalne wichry magii.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

PiotrB pisze:Mam nadzieję ,że Sevi wygra ligę... !
:oops:

Będę cisnął!! :twisted:

Kosa +1.
Wisła Kraków.

Caledor19
Oszukista

zapisz

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

zapisz

Caledor19
Oszukista

ja bym ten tur chociaz na 1400pkt na takie ograniczenia zrobil i bez wszystkich domen dla kazdej armii

ODPOWIEDZ