Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wynalazki wynalazkami, ale boki podstawek zostaw w spokoju - tam piasek, gruz, itp. nie są potrzebnedzikki pisze: A podstawki to nowy wynalazek GW zwany texture. Te żółte to posypka od GaleForce Nine.
kurde, dzikki, nie szkoda Ci kasy na takie wynalazki, które możesz sobie sam zrobić? Piasek masz w piaskownicy, posypkę możesz zrobić w dowolnych ilościach ze zwykłej korkowej podstawki... Quidamcorvus ponadto stosuje ziemię do kwiatków... Wierz mi - to wszystko jest tańsze od tych wynalazków, a wygląda co najmniej równie dobrze (imho o wiele lepiej), niż te same rzeczy nabyte za ciężką kasę...dzikki pisze: A podstawki to nowy wynalazek GW zwany texture. Te żółte to posypka od GaleForce Nine.
Prawda, idzesz do piaskownicy ze sloiczkiem i zabierasz patrzac czy nikt nie idzesmiejagreg pisze:kurde, dzikki, nie szkoda Ci kasy na takie wynalazki, które możesz sobie sam zrobić? Piasek masz w piaskownicy, posypkę możesz zrobić w dowolnych ilościach ze zwykłej korkowej podstawki... Quidamcorvus ponadto stosuje ziemię do kwiatków... Wierz mi - to wszystko jest tańsze od tych wynalazków, a wygląda co najmniej równie dobrze (imho o wiele lepiej), niż te same rzeczy nabyte za ciężką kasę...dzikki pisze: A podstawki to nowy wynalazek GW zwany texture. Te żółte to posypka od GaleForce Nine.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
My chciec krasnoluda!!!smiejagreg pisze:co tam dzikki, żeś się zamknął i się nie ujawniasz![]()
![]()
Dawaj kolejne prace
We want more
![]()
![]()
![]()
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Ujmę to tak - póki co, musi być, jak jest. Przyjdą święta, czas wolny, to i będę mógł go pomarnować na fotki. I coś może wyjdzie. Obecnie każdą wolną chwilę na hobby poświęcam malowaniu. Bo jak na razie to mam 11 miners'ów wliczając muzyka i prospectora a jeszcze czeka na mnie sztandarowy + sztandarowy z gamezone'a oraz dwóch górników. Nie wspomnę o tym,że czeka na mnie duuużo innych figsów. Poza tym maluje na dwie ręce ;] - jak schną kraśki to robię orki.Silvestro pisze:A ja bym poprosił o poprawę wszystkich fotek
UU kto co woli ale ja bym sie wolal skupic na jednym modelu naraz niz na kilkudzikki pisze: Poza tym maluje na dwie ręce ;] - jak schną kraśki to robię orki.