i to jest podsumowanie całej tej sytuacjiNehan pisze:Remember kids!
The bigger your postcount, the longer your penis!
Forumowicze POMOCY :D
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-
- Chuck Norris
Ale z ciebie patałach, niewiem, czy zauważyłeś, ale ja to dla polewki napisałem...Noir pisze:myslisz, ze jak masz wicej postow to jestes lepszy? a może masz beznadziejne zycie towarzyskie i cale dnie siedzisz tylko przed kompem?TomCio pisze:Dalej, dalej. Masz tak mało postów, że i tak nikt nie będzie po tobie płakać .Lord MC pisze:A ja nie zagłosuję, bo mi sie nie podoba ta puszka i idea wmawiania ludziom, że są cudowni... oby tak dalej, a zostaniemy wszyscy zbawieni... nic tylko roz***ać se łeb o kant krzesła
Nie. Denerwują mnie ludzie tacy jak ty, czyli perfidne sztywniaki z zerowym poczuciem humoru, nieodróżniający ironii od normalnego zdania. Głupi wink powinien ci uświadomić, że to niebyło na serio... Troche dystansu do niektórych spraw trzeba mieć człowieku...Noir pisze:a co? trafiłem w czuły punkt?
humor humore, dystans dystansem, ale nic nie pozwala ci na nazywanie mnie patałachem. swiadczy to jedynie ze nie masz nic na swoja obrone, bo jak sie nie ma argumentow, to sie jedzie po drugiej osobie. a moglbys po prostu napisac ze zartowales.TomCio pisze:Nie. Denerwują mnie ludzie tacy jak ty, czyli perfidne sztywniaki z zerowym poczuciem humoru, nieodróżniający ironii od normalnego zdania. Głupi wink powinien ci uświadomić, że to niebyło na serio... Troche dystansu do niektórych spraw trzeba mieć człowieku...Noir pisze:a co? trafiłem w czuły punkt?
Ohhhhh jaki wrażliwyyyyy.humor humore, dystans dystansem, ale nic nie pozwala ci na nazywanie mnie patałachem. swiadczy to jedynie ze nie masz nic na swoja obrone, bo jak sie nie ma argumentow, to sie jedzie po drugiej osobie. a moglbys po prostu napisac ze zartowales.
A nazwałem cie patałachem bo niekumam jak można wziąc takie texty na serio . Naprawde trzeba nim być.
LOL
-
- Chuck Norris
Ave
no to jeżeli kiedyś będę chciał Ci pojechać to powiem do ciebie patałachu i gorzej, a potem że nie dałem winka i że to wszystko był joke ok
no to jeżeli kiedyś będę chciał Ci pojechać to powiem do ciebie patałachu i gorzej, a potem że nie dałem winka i że to wszystko był joke ok