czemu nie? skoro to strzelanie...Budda pisze:czy stormbanner dziala na korzonki ?
Atak korzeniem
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
strzelanie to strzelanie...
chociaz ja bylem zdania ze to iz nie moze strzelac z S&S glownie bylo brane z tego iz nie ma missle weapon to powinien strzelac "z" combata (bo tylko z missle weapon jednoski nie moga strzelac bedac w combacie
oczywiscie glownie tez dlatego ze nic nie widzilay ale przeciez drzewko to LT
) ... oczywiscie jesli widzi i ma 6'' zasiegu do wroga innego niz z nim walczy... to taka mala moja dygresja, RB kontra RB 
chociaz ja bylem zdania ze to iz nie moze strzelac z S&S glownie bylo brane z tego iz nie ma missle weapon to powinien strzelac "z" combata (bo tylko z missle weapon jednoski nie moga strzelac bedac w combacie

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Dobre.bigpasiak pisze:strzelanie to strzelanie...
chociaz ja bylem zdania ze to iz nie moze strzelac z S&S glownie bylo brane z tego iz nie ma missle weapon to powinien strzelac "z" combata (bo tylko z missle weapon jednoski nie moga strzelac bedac w combacieoczywiscie glownie tez dlatego ze nic nie widzilay ale przeciez drzewko to LT
) ... oczywiscie jesli widzi i ma 6'' zasiegu do wroga innego niz z nim walczy... to taka mala moja dygresja, RB kontra RB
Jak na Euro Imperialista ci odpali z będącego w walce cannona do drzewa (widzi je i missile weapon nie ma) to słowa nie powiesz.

Trochę sie martwię....

Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
cannon niech strzela... tylko bedzie ciezko bo zaloga obslugujaca dzialko bedzie w walce a bez niej nic nie zrobi 

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned