Urodziny Tomasha!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nawet jeśli kolega nie miał urodzin to nie powinniscie tak odpisywac.
Równie dobrze mógłbym napisac w tym temacie:
"A co mnie to obchodzi że Tomash ma urodziny"
Ale z przyzwoitości nie napiszę. Trochę równouprawnienia ludzie
Równie dobrze mógłbym napisac w tym temacie:
"A co mnie to obchodzi że Tomash ma urodziny"
Ale z przyzwoitości nie napiszę. Trochę równouprawnienia ludzie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Chłopczyku, patrz mnie licznik postów i zastanów się, czy mnie obchodzą te 2-3 posty dodatkowe, czy nie.ziomo pisze:To jakaś paranoja....prawda nie mam dzisiaj urodzin chciałem tylko zwrócić uwagę bo zakładacie tematy by sobie dobić te kilka postów a tak na prawde mam gdzieś że Tomasz ma dziś urodziny a kolega jankiel sie ożenił a Fanatyk coś tam.... żal.pl
A jak Ci przeszkadza, że ludzie sobie składają życzenia, to idź się wyżal w miejscu do tego przeznaczonym [podpowiem, że nie istnieje ono na forum BP].
Idź się powieś, zrobisz coś pożytecznego.ziomo pisze:To jakaś paranoja....prawda nie mam dzisiaj urodzin chciałem tylko zwrócić uwagę bo zakładacie tematy by sobie dobić te kilka postów a tak na prawde mam gdzieś że Tomasz ma dziś urodziny a kolega jankiel sie ożenił a Fanatyk coś tam.... żal.pl
Chlip, dzięki, jestem wzruszony
Piękne życzenia i typowo forumowy flejm w charakterze wisienki na torcie
Piękne życzenia i typowo forumowy flejm w charakterze wisienki na torcie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ja jeszcze nie miałem okazji:
Najlepszego drogiey Administracyji zyczy użyszkodnik Krzysztof. Stu lat w uśmiechu!
Flejm jako wisienka na torcie... Nie ma to jak popatrzeć z pogodą ducha na takie rzeczy.
Najlepszego drogiey Administracyji zyczy użyszkodnik Krzysztof. Stu lat w uśmiechu!
Flejm jako wisienka na torcie... Nie ma to jak popatrzeć z pogodą ducha na takie rzeczy.
Co tu dyskutować? Ustalić tożsamość i zadzwonić do szkoły że jest na wagarach. Chyba że ma lekcje na 10:30 na ten przykład.raf pisze:trwa dyskusja nad wyciągnięciem wobec ciebie konsekwencji
Do szkoły? A no tak, teraz już nie ma zerówek w przedszkolachKrzysiekW pisze:Co tu dyskutować? Ustalić tożsamość i zadzwonić do szkoły że jest na wagarach. Chyba że ma lekcje na 10:30 na ten przykład.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Wszystkiego najlepszego Tomash... No żeby BP nie upadło tak jak kiedyś, bo nie wiem co innego ci życzyć jako adminowi
I nie bijcie psychicznie ziomo, bo się chłopak powiesi i nie dość że będzie żałoba narodowa, to jeszcze wprowadzą mundurki dla graczy WFB i program "zero tolerancji"
I nie bijcie psychicznie ziomo, bo się chłopak powiesi i nie dość że będzie żałoba narodowa, to jeszcze wprowadzą mundurki dla graczy WFB i program "zero tolerancji"
Bum...!
łubudubu, niech żyje prezes naszego klubu!!
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Wszystkiego naj, naj , naj lepszego naszemu ulubionemu adminowi