Skoro i ty i Jankiel tak mówicie to zapewne macie rację . Chyba to zmienię. A co do mantysi to mówię ze bardziej chodzi mi o drugie latające US 5 niż terrorzafael pisze:5c czarow zdecydowanie, (i tak nie trafiam akurat potrzebnego jednak raz zdazylo mi sie trafic wszystkie slabe)
Dark elfy na 2250
Rozpa super ja bym dostał od niej bęcki ( no cyba ze miałbym cyrk i 2 trebki ale na swojej standardowej retce to po odstrzeleniu pegazów leże
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
cos ostatnio mam wrazenie ze dzieki mlodemu i kilku innym osobnikom, na Pomorskich lokalach wystepują najbardziej zhardcoryzowane rozpiski turniejowe w Polsce... tymbardziej wydaje mi sie tak, jak sie to u góry czytaJankiel pisze: Jak zagrałem czymś w tym stylu ostatnio w bardzie, to się dowiedziałem, że psuję przeciwnikowi całą przyjemność z battla
Młody miałeś ogrywać Woch na nowe euro, a ty z czymś takim wyjeżdżasz. I to selekcjoner...
Co do rozpy to ciekawy taki strzelający monster truck.
A i wywal mengili, obecnie dw nie jest armią.
Co do rozpy to ciekawy taki strzelający monster truck.
A i wywal mengili, obecnie dw nie jest armią.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Ciekawe jak długo szukal tak starego postu
niedaleko - zreszta zalezy, ja sobie czytam stare tematy Pyskujący Fisher to jest to (pozdro )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dymitr nie deprecjonuj mojej pięknej i kreatywnej aktywności. Specjalnie się postarałem i wybrałem tmat osoby znanej, na który odpowiadały osoby wciąż aktywne. Do tego dość ciekawy ze względu na to, iż sama rozpiska jest po prostu zabawna, i kiedyś również była. Do tego tytuł nekromanty stulecia mi przysługuje bezwzględnie, gdyż 7 lat jest obecnie nie do pobicia
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?