Absurd Żałoby Narodowej
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
patologia z tymi zalobami. szczerze mowiac smierc tych wojskowych nie zmienila mojego zycia, tak samo jak smierdzi pielgrzymow, papiezy czy ch. wie kogo jeszcze.
jesli kogos to uraza - niech ma swiadomosc, ze jak umrze to tez na 99% tego nawet nie zauwaze, a jesli przez niego mi odwolaja koncert to bede rzucal miesem obficie.
obiektywnie patrzac jednak - smierc wojskowych to duzo sensowniejszy powod do zaloby narodowej niz te inne z ostatnich czasow. to juz nie jakies pielgrzymki.
Mam wrazenie ze wlasnie ilosc zalob wzbudza negatywne odczucia w duzej ilosci osob, wywolujac zdenerwowanie i zabijaja skutecznie jakiekolwiek wspolczucie dla zmarlych. czyli daje efekt totalnie przeciwny do zamierzonego
PS. a rodzina nie wspolczuje tez. bo to takie troche na pokaz wspolczuc osoba o ktorych istnieniu nie wiedzialem, ktorych nigdy nie spotkam i inne takie.
jesli kogos to uraza - niech ma swiadomosc, ze jak umrze to tez na 99% tego nawet nie zauwaze, a jesli przez niego mi odwolaja koncert to bede rzucal miesem obficie.
obiektywnie patrzac jednak - smierc wojskowych to duzo sensowniejszy powod do zaloby narodowej niz te inne z ostatnich czasow. to juz nie jakies pielgrzymki.
Mam wrazenie ze wlasnie ilosc zalob wzbudza negatywne odczucia w duzej ilosci osob, wywolujac zdenerwowanie i zabijaja skutecznie jakiekolwiek wspolczucie dla zmarlych. czyli daje efekt totalnie przeciwny do zamierzonego
PS. a rodzina nie wspolczuje tez. bo to takie troche na pokaz wspolczuc osoba o ktorych istnieniu nie wiedzialem, ktorych nigdy nie spotkam i inne takie.
Ta żałoba jak i 99,9% innych to żenuła ![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Dotąd doczytałem. Nie muszę czytać reszty by wiedzieć że piszesz głupoty. Może wiek cię usprawiedliwia, więc nie będe osądzał surowo...Mikołak pisze:Pozwolę sobie jako "brudny hipis" mieć diametralnie odmienne od Twojego zdanie: w nowoczesnym, cywilizowanym świecie ARMIE SĄ TRAGEDIĄ NARODÓW. (...)Slawek pisze: Brudni hippisi tego mogą nie rozumieć, ale tragedia dla armii to tragedia dla całego narodu.
Z twoimi poglądami powinieneś zmienić hobby.Warhammer to w końcu zabawa ARMIAMI... Znajdż sobie bardziej pacyfistyczne zajęcie...
Jasnowidzenie to przydatna umiejętność we współczesnym świecie. Znasz może kursy walut na najbliższy miesiąc? A może i Totka byś podopowiedział...Slawek pisze: Nie muszę czytać reszty by wiedzieć że piszesz głupoty.
W przypadku Mikołaka to już tylko starcza demencja może go usprawiedliwić Panie SędzioSlawek pisze: Może wiek cię usprawiedliwia, więc nie będe osądzał surowo...
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Sorry ale jest drobna (no może nie taka drobnaZ twoimi poglądami powinieneś zmienić hobby.Warhammer to w końcu zabawa ARMIAMI... Znajdż sobie bardziej pacyfistyczne zajęcie...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Slawe, nie chcialbym byc nie mily czy cos.
Ale masz cale 23 posty. true?
i ANI jeden nie jest poswiecony WFB. albo ploty i mloty, albo galeria (w ktorej moze udzielac sie osoba totalnie niewiedzaca o co chodzi, bo doznania estetyczne jakies kazdy moze miec).
i nagle wpadasz do tematu i jakims mentorskim tonem probujesz sie udzielac i pokrzykiac na innych userow. moze skoncz? wejdz se na jakies forum o militariach jak taki z Ciebie autorytet, zamiast tutaj kolegow szukac
ech, nowe pokolenie fanatykow nam rosnie
Ale masz cale 23 posty. true?
i ANI jeden nie jest poswiecony WFB. albo ploty i mloty, albo galeria (w ktorej moze udzielac sie osoba totalnie niewiedzaca o co chodzi, bo doznania estetyczne jakies kazdy moze miec).
i nagle wpadasz do tematu i jakims mentorskim tonem probujesz sie udzielac i pokrzykiac na innych userow. moze skoncz? wejdz se na jakies forum o militariach jak taki z Ciebie autorytet, zamiast tutaj kolegow szukac
ech, nowe pokolenie fanatykow nam rosnie
Piszecie, że kaczor czy inny tusk wykorzystuje żałobę do prywatnych celów (walka o prezydenturę, czy co tam jeszcze). Nie będę się spierał, może i tak, ale ja mogę napisać, że Wy robicie to samo (nabijacie sobie posty i podbudowujecie ego). Więc skończcie pieprzenie bzdur, bo ci ludzie, którzy zginęli służyli bądź co bądź Waszej ojczyźnie (tak, wiem, macie to w głębokim poważaniu) i należy im się jakiś szacunek. Niech ktoś zamknie ten temat, bo jest on nie stosowny( nie chodzi mi o żałobę narodową)
PS. Nie wiem, który to mój post, do 10 jeszcze nie dobiłem, nie mam pojęcia jakie to ma znaczenie.
PS. Nie wiem, który to mój post, do 10 jeszcze nie dobiłem, nie mam pojęcia jakie to ma znaczenie.
Póki co mamy wolnośc słowa ,więc ....Niech ktoś zamknie ten temat, bo jest on nie stosowny
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
ŻadneNie wiem, który to mój post, do 10 jeszcze nie dobiłem, nie mam pojęcia jakie to ma znaczenie.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dokładnie.dokładnie kaczka nadużywa Żałoby Narodowej, co chwila jest, zaczyna mnie to już ...
Co okazja, to żałoba.
Trafi do księgi rekordów Guinnessa, jako głowa państwa, która wprowadziła najwięcej żałób narodowych.
Co ewidentnie świadczy o tym, że jest 10 razy głupszy od CiebieAle masz cale 23 posty. true?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
widze, ze jankiel nie zrozumial o co chodzi z postami. na wypadek jakby mialo to kogos jeszcze dotknac, to ja wytlumacze:
w zolnierzyki gra sporo osob. jezdzi na turnieje, gada o zasadach, maluje armie, udziela sie w pokazach dla nowych graczy.
czesc lubie, czesc nie, czesci nie znam. zycie. ale jako ze nie samymi zolnierzykami sie zyje to stworzono podforum PiM. po to zeby battlowcy mogli pogadac o sprawach nie battlowych
I cisnienie czlowiekowi skacze jak widzi bande ludzi totalnie niezwiazanych z batlem (moja, nieprzymierzajac, babcia tez napisala 0 postow zwiazanych z WFB - wiec jest w tej dziedzinie takim samym autorytetem jak slawek) ktorzy przylaza tu opowiadac co mysla.
Tutaj jest dosc liberalnie. Na pankowych forach zazwyczaj tacy ludzie dostaja warny o tresci w stylu 'zebys nie myslal bucu ze jestes wsrod swoich'
w zolnierzyki gra sporo osob. jezdzi na turnieje, gada o zasadach, maluje armie, udziela sie w pokazach dla nowych graczy.
czesc lubie, czesc nie, czesci nie znam. zycie. ale jako ze nie samymi zolnierzykami sie zyje to stworzono podforum PiM. po to zeby battlowcy mogli pogadac o sprawach nie battlowych
I cisnienie czlowiekowi skacze jak widzi bande ludzi totalnie niezwiazanych z batlem (moja, nieprzymierzajac, babcia tez napisala 0 postow zwiazanych z WFB - wiec jest w tej dziedzinie takim samym autorytetem jak slawek) ktorzy przylaza tu opowiadac co mysla.
Tutaj jest dosc liberalnie. Na pankowych forach zazwyczaj tacy ludzie dostaja warny o tresci w stylu 'zebys nie myslal bucu ze jestes wsrod swoich'
Ale widzisz jaką z tego robiąszopkę? Przecież w ciągu ostatnich kilku lat każda żałoba narodowa w tym kraju to istne reality show... Ścigają się tylko kto pokaże/okaże więcej żałoby w żałobie... To oni sobie robią jaja z tych ludzi, nie my!de Ville pisze: Więc skończcie pieprzenie bzdur, bo ci ludzie, którzy zginęli służyli bądź co bądź Waszej ojczyźnie
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
mi tam nie skaczeI cisnienie czlowiekowi skacze jak widzi bande ludzi totalnie niezwiazanych z batlem
póki co mają prawo tak robićktorzy przylaza tu opowiadac co mysla.
i bardzo dobrzeTutaj jest dosc liberalnie.
A chciałbyś by tu tak było? Bo ja nie. Bo mnie jakem batlowiec takie cos by zniechęciło wielce do forum bp.Na pankowych forach zazwyczaj tacy ludzie dostaja warny o tresci w stylu 'zebys nie myslal bucu ze jestes wsrod swoich'
w tym temacie (mimo roznic zdania miedzy uzytkownikami maszego forum) to jest moim zdaniem spokojnie ... na portalach internetowych to jest dopiero zenada ... zmasowany atak troli , katolickich fanatykow , ateistow , przeciwnikow i sympatykow pisu ... istna szopka