skoro temat jest niepopularny, to niech mod ukroci meki forumowiczow i go zamknieTomash pisze:Jak rozumiem to wyczerpuje temat i możemy zamykać albo spokojnie poczekać aż uschnie?

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
skoro temat jest niepopularny, to niech mod ukroci meki forumowiczow i go zamknieTomash pisze:Jak rozumiem to wyczerpuje temat i możemy zamykać albo spokojnie poczekać aż uschnie?
nie podaje konkretnych sytuacji, bo nie chce nikogo konfliktowac.Ziemko pisze:Bigees po cholere zakladales ten temat ? Jesli uwazasz , ze problem jest , dobrze , ze piszesz - tylko wtedy KONKRETNE przyklady poprosze , to sprawa zostanie rzucona na LL...
Ja sie nigdy poki co nie spotkalem z ustawianiem sobie graczy czy czyms podobnym co piszesz...
Jak się boisz ubrudzić, to nie posprzątasz.bigees pisze:nie podaje konkretnych sytuacji, bo nie chce nikogo konfliktowac.
To szczytny powód...nie podaje konkretnych sytuacji, bo nie chce nikogo konfliktowac.
Faktycznie, nie mam nic lepszego do roboty, tylko bawić się w głupie zgadywanki. Po co mam tracić czas na zastanawianie się, o co rozmówcy może chodzić?Przczytałem kolejnego posta ( tego powyzej ) i juz rozumiem, że nie moge lcizyć na to zeby ktoś ruszył głową
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
to jest empiryzm...bigees pisze: ok, skoro wiekszosc ma podejscie nihilistyczne (typu "ja nigdy sie nie spotkalem, wiec na pewno problem nie istnieje)
a to teoria predestynacji...bigees pisze: albo oportunistycze ("cos tam sie dzieje, ale i tak nic na to nie poradzisz"), to chyba czas zamknac temat...
dzieki za sprostowanieKruti pisze:to jest empiryzm...bigees pisze: ok, skoro wiekszosc ma podejscie nihilistyczne (typu "ja nigdy sie nie spotkalem, wiec na pewno problem nie istnieje)
a to teoria predestynacji...bigees pisze: albo oportunistycze ("cos tam sie dzieje, ale i tak nic na to nie poradzisz"), to chyba czas zamknac temat...