i jeszcze jedna, może mieć więcej niż jeden kluczowy unit

Jak coś będę próbował w lipcu w Radmomiu zorganizować prawie czystą 8ed. Jak ktoś lubi zagrać w przyjemnej atmosferze z ładnymi terenami to zapraszam.
Jak woleć bez Euro to nie jestm Polakiem?Chcesz grac na pure 8ed to graj, ale nie pisz glupot i durnot jakich swiat nie widzial, apropo dostawania lomotu na scenie miedzynarodowej przez Polakow.
Polska gra na euro i bedzie grala, a jesli sie znudzi to na pewno nikt nie bedzie chcial grac na pure 8ed.
Szukaj sobie fanow pure 8ed, aby znalezc frekwencje na Wasze turnieje, ale nie sie battlowego populizmu na forum, bo nic tym nie zyskasz, a zrazisz do siebie wiele osob.
Czemu na silesian masterze na pudle nie znalazła się żadna armia korzystająca z tego combosa?bo będziesz miał serdecznie dośc tego, że bitwę wygrywa ten co zaczyna i ma akurat pod ręką combo Life+Shadow+PS?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Vallarr pisze:No jak to co? O_o Jest recepta - "zrob wielkie QQ i zazadaj zbalansowania tego, co Ci zabilo klocek".Kanadian pisze:Taka tylko myśł, na euro jak ktoś ci kluczowy unit załatwi to co?
Tworzy sieJedy Knight pisze:
Wy mi tu Vallarr mniej gardłujcie, tylko rozpę na 2400 ETC szykujcie i nie róbcie z twórców ETC AR idiotów. Troszkę lepiej od Ciebie te 300 osób gra – wierz mi. Troszkę lepiej wiedzą o co w tej grze chodzi niż PS=QQ– jak nie wierzysz to pograj sobie z nimi, albo pogadaj ze mną w drodze do Wrocławia.
Nic nie poradze, tak to widze. Ognistych pamfletow w swoich postach nie widze, pewnie przez ta belke ;P Niemniej nie potrafie dojrzec innej mysli przewodniej euro niz "wszystkim po rowno i niektorym dodatkowo jak cos wystaje". Ze temu obetna nogi, a tamtemu glowe - jeden pies.Ogólnie – nic z tego marudzenia nie rozumiem. Ja nie pisałem ognistych pamfletów przeciw 8 edycji, tylko zająłem się tym, żeby grać się dało. Wcale łatwo nie było, a robienie z tego akcji bezmózgów typu – "boję się to banuję, bo grać nie umiem" – zostaw młodszym miłośnikom czystości.
Jaja w tym, ze ja nie widze tutaj zacieklych wrogow AR - tylko ludzi normalnie rozmawiajacych o ograniczeniach i sie z nimi nie do konca zgadzajacych. Do flame odnosnie braku euro to nam daaaleeeeko. Zobacz sobie pierwsza strone tematu, porownaj to do postow orgow, moich, Kanadiana i powiedz mi - flejmujemy?Sugeruję wszystkim wrogom ETC AR – róbcie własne turnieje i tyle.
Monokultura ma obowiązywać, czy co? Ktoś wam zabrania?
Jankiel nie gadał tylko zrobił coś swojego i tak trzymać.
Ludzie będę grać na takie zasady jakie im się będą podobać, a jazdy forumowe, to … do poduszki…
jakby nie było EURO to rozpiski też by były identyczne... wystarczy kilka miesięcy gry i każdy dochodzi do tego co lepsze a co gorsze.Lazur pisze:Mnie się nie podobają w Euro niektóre niczym nie uzasadnione ograniczenia. Czyste zasady mają sporo wad ale ograniczenia EURO sprawiają, że rozpiski są albo identyczne z obowiązującym standardem albo funowskie, którymi cieżko coś ugrać.
Całkowicie się nie zgadzam.Lazur pisze:Asassello jest różnica miedzy dojściem do standardu a narzuceniem go z góry