No wlasnie cos tak zauwazylem ze kosy cos nie ma jakos...no to na tyle, paaa elfiki kiedys jeszcze wpadne
p.s. nie mam ogolnie stalego dostepu do neta ale i tak jestem pod wrazeniem, ze nie jest az tyle spamu jak sie spodziewalem

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
No wlasnie cos tak zauwazylem ze kosy cos nie ma jakos...no to na tyle, paaa elfiki kiedys jeszcze wpadne
p.s. nie mam ogolnie stalego dostepu do neta ale i tak jestem pod wrazeniem, ze nie jest az tyle spamu jak sie spodziewalem
Prawda? Jakiś taki mało wysokoelficki, nawet w ogóle nie elficki. I ubrany jakoś tak niegustownie. No dziwna sprawa.Caledor pisze:hmmm ciekawe a co myslicie o nowej figurce Von Craistena (na piechcie) bo cos taki dziwny jest
Nawet uszu nie ma długaśnych .Tiger Brown pisze:Prawda? Jakiś taki mało wysokoelficki, nawet w ogóle nie elficki. I ubrany jakoś tak niegustownie. No dziwna sprawa.Caledor pisze:hmmm ciekawe a co myslicie o nowej figurce Von Craistena (na piechcie) bo cos taki dziwny jest
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
nie maTruePunk pisze:przepraszam, ale nie mam sily przeszukiac calego tematu
jest juz jakas nieoficjalna nakladka na AB/skan w sieci/cokolwiek?
pzdr
nakladki na AB mi sie wcale nie chce robic; skany/xero nie moga dostac sie tak latwo do sieci.Relosu pisze:A moze znalazla by sie ??Asassello pisze:nie maTruePunk pisze:przepraszam, ale nie mam sily przeszukiac calego tematu
jest juz jakas nieoficjalna nakladka na AB/skan w sieci/cokolwiek?
pzdr