Generalnie podoba mi się opcja śmierci w walce, a więc wszystkie klocki wystawię z vanguardem

Dla armii ofensywnych górnicy są must have i w sumi na tle kosztu innych regimentów wychodzą całkiem zacnie.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

?
 ?Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
 .
 .Niestety jestem na wyjeździe i ja np. nie kupie bookaTheo pisze:po co robić podsumowania, skoro dziś już można nabyć booka? ;D

misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Masz rację. Wstępnie na 5k nie zmieściłem wszystkich zabawek, które chciałem... ech muszę ciąć rozpę...Theo pisze:ogólnie book nie ułatwia zadania zrobienia dobrej armii

). Dzięki ci GW za usunięcie rune of Challenge.
 ). Dzięki ci GW za usunięcie rune of Challenge. piechota z wygarem ma za krótkie nóżki. Co z tego, że jak dojdzie to pozamiata (10 ironbreakerów i 10 thunderersów pozamiatały klocek 50 kóz bez problemu) - z ogarniętym graczem (Dibo nie wiedział i wpakował sie na klocek w kresce z save 4+ i stubbornem po czym dostał kontre ironbreakerów) nie ma szans na jakikolwiek sensowny kombat.
 piechota z wygarem ma za krótkie nóżki. Co z tego, że jak dojdzie to pozamiata (10 ironbreakerów i 10 thunderersów pozamiatały klocek 50 kóz bez problemu) - z ogarniętym graczem (Dibo nie wiedział i wpakował sie na klocek w kresce z save 4+ i stubbornem po czym dostał kontre ironbreakerów) nie ma szans na jakikolwiek sensowny kombat. ) ale nie mam pomysłu na rozwiązanie powyższych problemów. Upewniłem się w przekonaniu że z niektórymi armiami dwarfy będą tak mocno miały pod górkę, że w ogólnym rozliczeniu plasują się na dolnym top 3. I tu nie chodzi o dwie ifki PiotraB. Te słoneczko i bez ify w koncu by drugi raz weszło, a jego mag był dla mojej armii nie do złapania. Po prostu wyżej dupy się nie podskoczy.
  ) ale nie mam pomysłu na rozwiązanie powyższych problemów. Upewniłem się w przekonaniu że z niektórymi armiami dwarfy będą tak mocno miały pod górkę, że w ogólnym rozliczeniu plasują się na dolnym top 3. I tu nie chodzi o dwie ifki PiotraB. Te słoneczko i bez ify w koncu by drugi raz weszło, a jego mag był dla mojej armii nie do złapania. Po prostu wyżej dupy się nie podskoczy. ... Z Twojego pomysłu Fluffy to nie skopiował bym nic
... Z Twojego pomysłu Fluffy to nie skopiował bym nic  Pamiętaj  ze obiecałeś mi pożyczyć !!!
 Pamiętaj  ze obiecałeś mi pożyczyć !!!Zdziwilbyś sie jak wielu graczy nie gra demonami. A flee jest tez dobre, mam przynajmniej maga na turę z głowy (albo przy dobrej rozkminie na calą grę).Płaczecie nad of challenge, a większość i tak jest ITP, albo daje flee
Z takim nastawieniem to w ogóle szkoda siadać do stołu. Ale prawdą jest że byle orki mają większą możliwość obrony przed tym świństwem..A na słońce to nie poradzicie.
Pisze, że bez ifek na dwa słoneczka tez byłoby czoko. Masz arty tańszą, lepszą, masz jej czym bronic, masz magię, masz szybkie i pancerne jednostki. Po stracie dział dalej grasz, możesz sie cofnąć, ratować punkty, albo iść do przodu i coś ugrać. Krasie nie mają 1/3 tych możliwości. Poskladasz dwarfy i będzie jak z WoChemGeneralnie Fluffy przesadza - miałem dużo szczęścia i naprawdę chamsko złożoną armię bo wiedziałem że na turnieju będzie dużo dwarfów... 3 działa i Death załatwiły sprawę ..
 - przy czym WoCh to pojebana in plus armia... Przyda ci się lekcja dostawania po dupie
  - przy czym WoCh to pojebana in plus armia... Przyda ci się lekcja dostawania po dupie  
Naucz mnie odginać slayerami lataczy5 slayersów kosztuje jedyne 60 pkt, a zawsze oddadzą ciosy i dobra to odginaczka na lataczy
 Bo ni ch*ja nie mam pojecia jak... Reszta argumentacji na podobnym poziomie merytorycznym. Proponuję podliczyć koszty proponowanych wyżej rozwiązań..
  Bo ni ch*ja nie mam pojecia jak... Reszta argumentacji na podobnym poziomie merytorycznym. Proponuję podliczyć koszty proponowanych wyżej rozwiązań..