Dobry polski sklep internetowy z figurkami

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Re: Dobry polski sklep internetowy z figurkami

Post autor: Asassello »

traye na hordy bardzo dobrze składa się z dwóch mniejszych blaszek...
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

gervaz pisze:Co do wymiarów blaszek - wydają się troszkę za szerokie, brakuje mi insertów - no i przydałaby się jakaś na podstawka na prawdziwy deathstar (tzn 60 i więcej modeli - jak się wstawi do hordy dzwon albo plaguefurnace, to wtedy powierzchnia oddziału znacznie wzrasta).
pamietaj, ze zawsze mozesz zamowic blaszki typu custom - na zyczenie. sklep nie moze miec na stanie kazdego rozmiaru, ktory ktos sobie wymysli, a jedynie jakies standardy.
gervaz pisze:A w jakim mieście ten klub??? 8 edycja bardzo mnie nakręciła na granie, a jak na złość moi zwyczajowi sparringpartnerzy nie mogą :(
W-wa - ale obawiam sie, ze warunki lokalowe sa zbyt skromne, zeby zwiekszac ilosc czlonkow... juz i tak ledwo sie miescimy. przykro mi :(
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rainhold
Chuck Norris

Post autor: Rainhold »

Żeby nie było za dużo słodzenia pod adresem Games R Us chciałbym powiedzieć, że od 12 dni nie zmienili statusu mojego zamówienia z "w trakcie realizacji" i nie odpisują na maile. :|
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Asassello pisze:traye na hordy bardzo dobrze składa się z dwóch mniejszych blaszek...
Owszem. Ale skoro są klienci chętni prócz dwóch mniejszych kupić jedną większą, to czemu im tego nie zaoferować? ;)

(a tak poważnie: ale jedna blaszka to nieporównanie większa wygoda)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Tomash pisze:
Asassello pisze:traye na hordy bardzo dobrze składa się z dwóch mniejszych blaszek...
Owszem. Ale skoro są klienci chętni prócz dwóch mniejszych kupić jedną większą, to czemu im tego nie zaoferować? ;)

(a tak poważnie: ale jedna blaszka to nieporównanie większa wygoda)
sam kupiłem również te większe.

A dwie mniejsze mają jeszcze jedną zaletę - o wiele łatwiej zreformować oddział z 3x10 do 6x5 ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Rizzen
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Rizzen »

Ktoś z Was zamawiał ostatnio z Jamy?
Ostatnią odpowiedź od nich dostałem w sierpniu. Dwukrotnie prosiłem o wycenę, raz zamówiłem - zero odzewu...
Zamawiałem towar niedostępny w zwykłej ofercie. Korzystam z ich adresu zamieszczonego na stronie Jamy. Help? :P
Obrazek

Awatar użytkownika
TheDoc
Plankton

Post autor: TheDoc »

Zamawiał ktoś z was ostatnio z Games R Us? Bo po komentarzu Rainhold waham się czy zamawiać u nich.

Awatar użytkownika
Rainhold
Chuck Norris

Post autor: Rainhold »

Co prawda na modele musiałem czekać 13 dni ale doszły i to chyba najważniejsze.
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?

Awatar użytkownika
wru
Chuck Norris

Post autor: wru »

Zamawiał może ktoś coś ze sklepu Redscorpion http://redscorpion.pl/? Daje radę czy nie bardzo?
Come crawling faster, obey your Master...

Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Post autor: Samael »

Znacie jakiś sklep w którym można kupić Cauldron of Blood bez Mail Ordera (w sensie że jak złoże zamówienie to sklep najpierw to z Anglii zamawia) ??
wru pisze:Zamawiał może ktoś coś ze sklepu Redscorpion http://redscorpion.pl/? Daje radę czy nie bardzo?
Patrząc na ceny, to wypada nieźle :wink:
"JOIN OR DIE"

mlepkows
Wodzirej

Post autor: mlepkows »

wru pisze:Zamawiał może ktoś coś ze sklepu Redscorpion http://redscorpion.pl/? Daje radę czy nie bardzo?
Zamówiłem dwa pudełka, firma kurierska mi napisała, że jutro przywiozą. Ceny mi się podobają, kontakt z załogą był ok. Trochę sobie poczekałem ale to nie ich wina - zamówiłem coś, czego nawet w ofercie nie mieli :D . Nie mam jeszcze figurek w ręku ale na ten moment mogę polecić.

Maciek

EDIT: Figsy już są 8) .

Awatar użytkownika
DOC
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: DOC »

Ja mam na miejscu Red-Scorpiona i ma naprawdę super ceny. Przykładowo zaraz po wydaniu Island of Blood w RS kosztował 215 zł. nie wiem jak to zrobili ale dali rade i zaraz poszlo coś ponad 8 szt.
Co do zamówienia z Mail Ordera to planujemy sklepowo złożyć takie zamówienie do 20.11 więc jak coś to najlepiej pisać na stronie sklepu albo do nich na gg.
Można u nich zamówić wszystko co jest na stronie GW (chyba że to mail order) pomimo tego że nie ma tego w ofercie sklepu.

Zrobiłem trochę reklamę ale wiem ilu trudnością taki sklep musi się przeciwstawić więc ze wszystkich sił go wspieram. :D
Szczur22 pisze:Bez BSB to jak bez wacka do burdelu. Napijesz się drinka, ale akcji nie bedzie bo spanikujesz.

Awatar użytkownika
wru
Chuck Norris

Post autor: wru »

Kupiłem właśnie Island Of Blood ze Red Scorpiona i jedyne co mogę zrobić to polecić wszystkim ten sklep.
Come crawling faster, obey your Master...

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

pytanie powiązane ze sklepem internetowym.
Czy Cytadela ma na półkach figsy z GZ, czy tylko przez neta można je kupić?
Obrazek

Awatar użytkownika
Havelock
Kradziej

Post autor: Havelock »

z tego co pamiętam to HE mają
pzdr
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę

Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Post autor: Samael »

Asassello pisze:pytanie powiązane ze sklepem internetowym.
Czy Cytadela ma na półkach figsy z GZ, czy tylko przez neta można je kupić?
Zadzwoń do nich i się zapytaj
:mrgreen:
"JOIN OR DIE"

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Kolejne pytanie.

szukam polskiego sklepu który ma figsy Gamezona.
- Z Cytadeli wykupiłem wszystko co było mi potrzebne (więcej towaru już nie sprowadzają)
- Wilczek nie posiada tego co potrzebuje

Szukam: Elf Veteran Archers II

może ktoś coś podsunąć?
Obrazek

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Ja mam miłe wspomnienia z monolith icon. W sensie żadnych problemów z kontaktem, żadnych jaj przy wysyłce, paczka w dwa dni u mnie. Swego czasu nabyłem u nich hamerersów krasnoludzkich i mieli na stanie tyle i potrzebowałem, to że potrzebowałem 3 blisterki nie skutkowało czekaniem nie wiadomo ile na mityczną dostawę.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

dzięki, zobaczymy czy u nich trochę tego towaru zostało.

ostatnie moje zamówienie u nich musiałem anulować, bo nie mieli jego połowy :/
Obrazek

Awatar użytkownika
Einstein
Mudżahedin

Post autor: Einstein »

Pytanie: Jaki jest koszt przesylki i czy warto warto zamawiac przez Cytadele? Warszawska cytadela jest na miejscu dosc droga... IoB 290, AB 95 ><

ODPOWIEDZ