Wielka Inkwizycja Master 24-25.04.2010
Re: Wielka Inkwizycja Master 24-25.04.2010
wow... Frekwencja porażająca... To może zrobić turniej w jakimś Bardzie? Jeśli tak to będzie wyglądać, to nie wiem, czy nam się z Jankielem opłaca przyjeżdżać...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
tak postanowiliśmy zrobić najmniejszego mastera w sezonie - celujemy w ilość uczestników poniżej 10 osób mamy nawet specjalny transparent - "Mini Inkwizycja" . Nie będzie to niestety takie proste bo wawce na co tygodniowe lokale przychodzi zwykle 50 osób ale oni muszą zgłaszać rozpy na 3 tygodnie wcześniej i stąd na lokalach taka duża frekwencja...
terenów jest wystarczająca liczba bo z roku na rok jest ich więcej
ten stół bez żadnego lasu trochę zmodyfikujemy - generalnie co najmniej 1 las na każdym stole będzie, chcemy też by wybór strona zaczęcie nie był oczywisty - czekamy na Wasze uwagi
miłego,
Ż.
terenów jest wystarczająca liczba bo z roku na rok jest ich więcej
ten stół bez żadnego lasu trochę zmodyfikujemy - generalnie co najmniej 1 las na każdym stole będzie, chcemy też by wybór strona zaczęcie nie był oczywisty - czekamy na Wasze uwagi
miłego,
Ż.
- morgan10005
- Falubaz
Chodzi głównie o tą pierwszą mapkę? Reszta jest conajmniej przyzwoita?bigpasiak pisze:Masz stół całkowicie bez lasów ale już taki bez górek nie.
Dlaczego?
Na tak dużych stołach powinien być balans terenowy.
Pisałeś żadnych monotematycznych a ten pierwszy takie właśnie sprawia wrażenie...
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Jakby trochę "naćkane". Tu zero lasów, tam 3..morgan10005 pisze:
Chodzi głównie o tą pierwszą mapkę? Reszta jest conajmniej przyzwoita?
Na pierwsze 8 stołów - weźcie mapki z ETC, dodajcie po dwa tereny na dodatkowy obszar (2 stopy na 4) stołu z boku.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- swieta_barbara
- habydysz
Ogarnijcie sie, potrzebujemy z Debkiem plewek do nabijania punktow na wyzsze stoly.Yudokuno pisze:wow... Frekwencja porażająca... To może zrobić turniej w jakimś Bardzie? Jeśli tak to będzie wyglądać, to nie wiem, czy nam się z Jankielem opłaca przyjeżdżać...
Nikt sie nie zglasza do ostatniego momentu, bo Inkwizytorzy tez graja.
My rozpe na Wasz turniej napisalismy juz w sierpniu ^^Holan pisze:Nie jest to dziwne, gdyż praktycznie wszyscy kminią jescze rozpiski, lub je testują.
Pamiętam taką sytuację sprzed chyba 4 lat. Nie było żadnej listy zgłoszeń aż do dnia turnieju, bo wszystko było pod kontrolą. A w sobotę rano okazało się, że oprócz mnie jest niewiele ponad 30 osób.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
To nie była czasem Warzywna Inkwizycja?Jankiel pisze:Pamiętam taką sytuację sprzed chyba 4 lat. Nie było żadnej listy zgłoszeń aż do dnia turnieju, bo wszystko było pod kontrolą. A w sobotę rano okazało się, że oprócz mnie jest niewiele ponad 30 osób.
Fajnie było poza legionami czincza
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Zgloscie przyszloroczna WI , bo juz tylko tydzien zostal na zglaszanie masterow (chyba, ze nie chcecie zglaszac) Tak tylko przypominam.
- morgan10005
- Falubaz
na poprzedniej stronie są wrzucone mapki.
Nie zgodzę się z Tobą. Puchar Szczecina odbędzie się 8 Maja, a już jest 41 zgłoszonych.Holan pisze:Witam.
Pozwolę sobie odpowiedzieć, gdyż nieźle się ubawiłem z tą sytuacją "alarmową".
Rozpiski na turniej w ogromnej większości przysyłane są ostatniego dnia zgłoszeń.
Nie jest to dziwne, gdyż praktycznie wszyscy kminią jescze rozpiski, lub je testują.
Kędzior rozumiem, że Ty jesteś w tej jednej zgłoszonej parze i stąd ten niepokój?
Pozdrawiam
Holan
Wystarczy też spojrzeć na liczbę postów w tym temacie. Na tydzień przed Bazyliszkiem było 28 stron tu jest 12 . Więc jednak troche słabo u was. Nie jestem w tej parze. Zgłaszałem się sam.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2010, o 18:45 przez Kędzior, łącznie zmieniany 2 razy.
Warhammer to gra wyobraźni. Grajmy karteczkami.
A jaki procent zgłoszonych to gracze animosity?
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
No właśnie.
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/