dobre gayparty byłoMarian pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
zdjęcia po prostu genialne![]()
![]()
It's OKay to by gay!!![]()
-sama prawda o turniejach warhammera

Gdyby te argumenty nie przekonały userów, może choć administracja te linki powycina.DZIK pisze:Prosiłbym jeszcze o chwilę zastanowienia i udostępnianie bardziej HC zdjęć na priva na nie na ogólnym forum - bo bardzo niefajne mogą być skutki dla organizatorów przyszłych turniejów
Nic tak nie zachęca rodziców do wysłania dzieciaka na turniej albo dyrektora szkoły do jej udostępnienia jak widok człowieka leżącego na torach kolejowych albo ekipy która wygląda jak po wizycie u szwajcarskich mistrzów czekolady, którzy tworzą z pasją.
Tzn, najpierw wklepaliście go w glebę, powstał na nielegalu, zdaliście break na minus 7, wklepaliście go ponownie w glebę na 20-0.Kołata pisze:No to wychodzi na to, że z ASem nie wygraliśmy na farcie, tylko regularnie wbiliśmy go w glebę![]()
Chciałbym jeszcze zauważyć, że dopuszczenie jednej wielkiej armii zamiast 2 mniejszych okazało się być super pomysłem. Świetnie mi się grało, wystawiłem np. po raz pierwszy Grimgora & Immortulz. Widziałem też dzięki temu wiele klimatycznych jednostek, jak phoenix guard Liresa czy pielgrzymi Dębka. Za rok pewnie też wezmę jedną wielką armięTylko szkoda, że pewnie już nie zagram z Shino
![]()
![]()
Pozdr!
Pierwszy scenariusz zakładał późniejsze wejście jednostek.Robson pisze:A co się stało z tym tysiącem?
Giga lanca Grali z Morganą dostała Emperor Dragona z popychaczki (Book of Hoeth) w kły od przodu, przegrała o jeden i za stół.Robson pisze:A co się stało z tym tysiącem?