Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jak nas tu dawno nie było...
Co tam u Niezwykłych? Czyżby już nie żyli, zanim rok skończyli?
Co do mnie, to zapisałam się na niezwykłe seminarium.
U nas nie jest niczym dziwnym, że ludzie zapisują się na seminaria, nie wiedząc kompletnie, o czym one są - ot, bo pasuje godzina. Oczywiście przy specjalizacyjnych na 4-5 roku już tak nie jest, bo ludzie wybierają to co lubią, ale przy tej ilości seminariów, jakie musimy zrobić w ciągu pierwszych 3 lat studiów [6 literackich i 3 kulturoznawcze] i tak nie da się chodzić wyłącznie na to, co się lubi. Brakowało mi jeszcze jednego z kulturoznawstwa, więc zapisałam się... a temat poznałam na pierwszych zajęciach
Temat mnie zabił.
"Islamska scena hiphopowa w Niemczech".
Będzie wesoło.
Co tam u Niezwykłych? Czyżby już nie żyli, zanim rok skończyli?
Co do mnie, to zapisałam się na niezwykłe seminarium.
U nas nie jest niczym dziwnym, że ludzie zapisują się na seminaria, nie wiedząc kompletnie, o czym one są - ot, bo pasuje godzina. Oczywiście przy specjalizacyjnych na 4-5 roku już tak nie jest, bo ludzie wybierają to co lubią, ale przy tej ilości seminariów, jakie musimy zrobić w ciągu pierwszych 3 lat studiów [6 literackich i 3 kulturoznawcze] i tak nie da się chodzić wyłącznie na to, co się lubi. Brakowało mi jeszcze jednego z kulturoznawstwa, więc zapisałam się... a temat poznałam na pierwszych zajęciach
Temat mnie zabił.
"Islamska scena hiphopowa w Niemczech".
Będzie wesoło.
Chomik mi upadł na podłogę
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Żyje, żyje, ale jest w szoku.
On jest takie poje***y, że się wierci ciągle. Wziąłem go na rękę, a ten zeskoczył.
On jest takie poje***y, że się wierci ciągle. Wziąłem go na rękę, a ten zeskoczył.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Chomik ma teraz jakieś dziwne drygi po tym upadku
Weterynarz - 15 zł + ew. koszty leczenia
Nowy chomik - 12 zł
Zresztą jak żyje to jest dobrze. Teraz widze, że już mu przechodzi
A od pewnego czasu zauważyłem, że on ma jakieś chore fazy. Biega na kółku, a potem śpi obok niego.
Nowy chomik - 12 zł
Zresztą jak żyje to jest dobrze. Teraz widze, że już mu przechodzi
A od pewnego czasu zauważyłem, że on ma jakieś chore fazy. Biega na kółku, a potem śpi obok niego.
Przecież żyje. A z tego co widze to już doszedł do siebie i zapier**** na kółku . Zresztą wcześniej miałem 2 chomiki to jeden z nich spadł z większej wysokości i nic mu nie było.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ze starości. Ponad 4 lata miały. Niektórzy mówili, że i tak długo żyły .Reiko pisze:Aż boję się spytać jak umarły
No przestań, przestań. Przecież jakby zachorował to bym go wziął do weterynarza. No już bez przesady, za kogo mnie macie. Dałem tam winka na końcu przecież.Skavenblight pisze:No proszę Cię. To nie jest zepsuta komórka.
Zresztą jak wcześniej miałem te 2 chomiki to jednemu coś się w oko stało to dzwoniłem do weterynarza. I miła pani była to mi powiedziała, żebym rumiankiem przemył i pomogło!