Czy takie modele Longów przejdą ?
Nie chce kupować nowych plastików a metale GW średnio mi się podobają

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Oczywiście, że przejdą - kto by ich zatrzymał?!kubon pisze: Czy takie modele Longów przejdą ?
Nie chce kupować nowych plastików a metale GW średnio mi się podobają
1. Owszem, ale raczej do starych figsów GW, to chyba była V/VI edycja? - do nich są idealni.Eleiman pisze:Zastanawiaja mnie figurki BTD (longbeardsi i maszynki poza bolcami) jednak w tym temacie sa tylko urywki informacji.
1.Rozumiem że pasują do tych GW?
2.Jak z jakością wykonania i ogólnie wyglądem?
3.Dalej są problemy z dostawa/kontaktem?
Forum nie przejrzał, nieładniekanti pisze:Panowie co myślicie o figsach mantica jak trzymaja skale itp. Zamierzam kupić 5 klocków piechoty i chciałbym wiedzieć jakie to są figurki
z warseera:kanti pisze:Panowie co myślicie o figsach mantica jak trzymaja skale itp. Zamierzam kupić 5 klocków piechoty i chciałbym wiedzieć jakie to są figurki
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
kurde, bardzo mi sie podobaja i pasuja do klimatu mmojej armii.... pytani czy da sie by kazdy byl z GW? czy nie ma az tylu czesci?Tiger Brown pisze:Tarcze nieskończone.![]()
Na lewym skrzydle Gargram Heavyhand z Reapera.
Strzelcy Mantica i GW. Zdjęcie z poziomu ziemi figurek; kiedy patrzymy skosem z góry, czyli z naszej perspektywy, różnica wielkości jest bardziej dostrzegalna.
Hmmm, pisząc GW miałem na myśli Games WorkshopSmh pisze:kurde, bardzo mi sie podobaja i pasuja do klimatu mmojej armii.... pytani czy da sie by kazdy byl z GW? czy nie ma az tylu czesci?Tiger Brown pisze: Strzelcy Mantica i GW. Zdjęcie z poziomu ziemi figurek; kiedy patrzymy skosem z góry, czyli z naszej perspektywy, różnica wielkości jest bardziej dostrzegalna.
a mi sie zle zacytowalo... mialem na mysli warriorow - czy Mantic daje cokolwiek by wsadzic w nich jako GW?Tiger Brown pisze:Hmmm, pisząc GW miałem na myśli Games WorkshopSmh pisze:kurde, bardzo mi sie podobaja i pasuja do klimatu mmojej armii.... pytani czy da sie by kazdy byl z GW? czy nie ma az tylu czesci?Tiger Brown pisze: Strzelcy Mantica i GW. Zdjęcie z poziomu ziemi figurek; kiedy patrzymy skosem z góry, czyli z naszej perspektywy, różnica wielkości jest bardziej dostrzegalna.![]()
A topory mam po warriorach GW.