Ile lat mają gracze warhammera
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Ile lat mają gracze warhammera
16 gram w "żołnierzyki" od 6 lat
na jakimś turnieju najlepiej na masterze obliczyć średią wieku ... pewnie wyszłko by coś kolo 60 paru ...
na jakimś turnieju najlepiej na masterze obliczyć średią wieku ... pewnie wyszłko by coś kolo 60 paru ...
tak sobie mysle ze ciekawym pomysłem byłoby
1. obliczyc srednia w wieku w tym temacie
2. wprowadzic np. na masterach przy zapisach ile kto ma lat - stworzyc tak jakby statystykę battla
2. wprowadzic np. na masterach przy zapisach ile kto ma lat - stworzyc tak jakby statystykę battla
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
A jak ktoś nie chce zdradzać wieku, to co zmuszać go będą, tortury i takie tam
zdradzę ze w batla bawię się około 16 lat
zdradzę ze w batla bawię się około 16 lat
nie przesadzaj to ja do niego mówiłem tato a Szyndlera nie znam
hmmm najpierw był Warzone, I edycja, pamięta to ktoś? bo ja uczęszczałem do 3 podstawówki jak zaczęło się to + RPG, potem po 5 latach była przerwa 2 latek no i WFB, w sumie to był samiusieńki początek 6 edycji, tak więc suma sumarum jest tego trochę, w marcu stuknie mi już 26 i jak z przedmówcami niektórymi, na kobietę nie mam co narzekać, dopinguje i toleruje ale nie wkracza w hobby....cały czas Imperium z drobnym epizodem Lizardmeńskim przez 3 lata równocześnie (to razem jakieś 9 lat na samo WFB)....szybko czas leci
ale którai jak z przedmówcami niektórymi, na kobietę nie mam co narzekać, dopinguje i toleruje ale nie wkracza w hobby...
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
A ja mam lat 20 i w battla gram tylko dlatego, że z powodu kontuzji nie moge "uprawiać" mojego ukochanego sportu
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
A teraz Tomeczku, ile masz 17,5? Jak czasem patrzę kto przychodzi grać to wydaje mi się, że minął conajmniej wiek odkąd gramrunepriest pisze:ja domyślam się że średni wiek gracza turniejowego wynosi 22- 24 lat, szczególnie to było widać jak na jednym masterze byłem najmłodszy a miałem 17 lat
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
A ja w lutym będę miał 28, z czego od 10 lat cierpię na chorobę zwaną Warhammer
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Następnie napisać z tego wielką naukową publikację, sporządzić wykresy i dane dotyczace wieku/armii/aktywności seksualnej i Nobel gwarantowanyJagal pisze:tak sobie mysle ze ciekawym pomysłem byłoby
Ja tam jako psycholog chętnie bym taką pracę napisał - może bez preferencji seksualnych, ale zbadać np. korelację między byciem battlowcem a wrodzonym zapotrzebowaniem na stymulację i kilkoma cechami osobowości byłoby ciekawie - jednak ktoś mnie już ubiegł... wiek w tym wszystkim też ma znaczenie