DMP - Polcon 2007, 1-2.09.2007, Warszawa

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

Zablokowany
Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

Nehan pisze:w sensie na którym piętrze? :P
NIe. jakościowo. impreza odbywa sie na piętrze 0. :wink:
Ostatnio zmieniony 28 sie 2007, o 19:04 przez Piotr P., łącznie zmieniany 1 raz.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Awatar użytkownika
Jonas
Wałkarz

Post autor: Jonas »

Ja mam harpie. Przypomnij mi w ćżwartek jakimś postem to wezmę.
Okej, wielkie dzięki :)
"Wake up, Mr. Freeman. Wake up, and smell the ashes..."

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

:D
no to rozpiski Silesian Extremists mimo malych zgrzytow zostaly przyjete

thurion specjalnie dla ciebie-u nas sa tak:
WE,WE,HE,BoCh,OnG

ciekawe co ugramy tymi odbiegajacymi od standardu rozpami 8)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Green Knight pisze: @ Publikowanie armii.

Niestety nie wykonalne. Mamy około 60 % rosp.

Przykro mi że nie mogę sprawić waszej prośby. Niestety jak pisałem wcześniej, DMP zwaliło się to na mnie tak nagle i części rzeczy już nie mogłem cofnąć. Mam nadzieje że Bazyliszek w pażdzierniku będzie lepszy.
Spoko loko. Mam nadzieję, że zgodnie z tym co wcześniej było pisane, drużyny które nie przysłały rozpisek grają na jawnych z przymusu, natomiast ci co przysłali mogą korzystać z tajnych.

Poza tym jak wygląda sytuacja z rozpiskami ?? Drukujecie je i opatrzacie stempelkiem ?? Samemu trzeba mieć rozpy też ?? Czy jakieś tabelki i inne duperele są wymagane ??
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

Może najpierw te proste pytanka.

1. Nie drukuje wcześniej rospisek.
2. Trzeba mieć własny egzemplarz rospy, a najlepiej ze 2 conajmniej.
3. Tabelki i inne duperele nie sa wymagane.
4. Będe konfrontował rospiski z wysłanymi wcześniej. Zgodne rospiski będe stęplował, bądz podpisywał. Nie wiem czy stempel dojdzie na czas lub dostane taki z ewentualnym logo polconu.

Będe dostępny od piątku od jakiejś 9-10 rano do 18. W tym czasie mogę sprawdzać rospiski i je stęplować. Będe stęplował jawne rospiski. Rospiski będe także sprawdzał podczas 1 bitwy (oczywiście te, których jeszcze nie ostęplowalem wcześniej).

5. Osoby, które nie wyślą mi rospisek do czwartku do godziny 22 będą miały problem, gdyż póżniej moge być nie osiągalny na necie. Nie będe mógł pobrać ich rospisek. W ostateczności można mi dostarczyć je osobiście w piątek na Polconie, choć mogę być zajęty i nie osiągalny.

6. Drużyny, które nie dostarczą mi rospisek przed zapisami otrzymają 2 punkty karne za każdą brakującom rospiske. Te drużyny muszą grać na otwarte rospiski. Jeśli stwerdze fakt, że drużyna, mimo braku rospiski w mojej bazie, grają na tajnych dostają kolejne karniaki.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

Czy istnieje mozliwośc zamieszczenia listy składów od których dostaliście już rozpy i jest wszystko ok?
Rozpiski wysłałem w poniedziałek ale nie mam żadnego potwierdzenia że doszły.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

od was doszly i jest wszystko w porzadku z nimi. zaraz wysle pelna liste slkadow ktore przeslaly rozpy

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Green Knight pisze:Myślę że cały "raban", wyciągną Trupank, twierdząć że są wśród was znakomici gracze, tylko mają słabe miejsca w lidze, bo nie jeżdzą po masterach.

Obrażał Thuriona, którego nigdy chyba nie widział i nie wie jak gra. Przyjedzcie na Dmp, zajmijcie miesce w top 10 to napewno udowodnicie, ze nie jest tak jak pisze Dzik. Zacznijcie jeżdzić na mastery. Nie dla punktów, tylko by spotkać sie z świetnymi ludzmi z całej polski. Zajmując regularnie miejsca w czołówce masterów będziecie mogli udowodić, że prezentujecie wysoki poziom. Puki nie udowodnicie że coś jesteście warci luzie będą pisać że jesteście plamą na mapie.
ja osobiscie moge zagrac (choc mam prawie zwiazane rece) z kazdym z czołowki na DMP
wypic tez ;)

Slask w wiekszosci przpadkow nie interesuje sie tym co w Polsze piszczy.
Jest duzo tej sytuacji powodow.

W tym przypadku ani cała Polska nie ma ochoty, zeby to zmieniac, ani wbrew pozorom my. Nie jest dla Ligowcow wazne, czemu, jak i to czy ktos u nas daje rade, jak dla nas udowadnianie tego i owego.
Tak ja mysle i moge zawsze sie mylic :wink:

ma ktos moze orła albo herosa z orłem ??
bardzo wazne
!!

Awatar użytkownika
szafa
Niszczyciel Ligi
Kontakt:

Post autor: szafa »

Do wszystkich, a szczegolnie z Warszawy:

Jezeli rozpadl Ci sie team i tak przyjdz, zawsze moga sie zdarzyc braki w innych i bedziesz mogl zagrac, tak samo moze dzieki Tobie sie udac zlozyc team trzymajacy parzystosc jezeli bedzie taka potrzeba.

Jezeli boisz sie ze jedziesz na darmo i nie chcesz tracic czasu, moge zalatwic Tobie ciekawe zajecie:
po pierwsze moze sie nadasz jako pomoc dla Green Knighta jako sedzia pomocniczy,
po drugie bedzie potrzeba pare osob do pomocy w ochronie "Polcon Patrol".

W obu przypadkach zalatwiam wejsciowke jezeli wolisz za darmo lub dopisanie do listy organizatorow jezeli wejsciowke oplacasz (na byciu organizatorem sie nie traci).

Dzisiejsze informacje ze strony Polconu:
(ktorej sadzac po pytaniach splywajacych do mnie niewielu z Was czyta)
28.08.2007

W związku z bardzo dużym zainteresowaniem noclegami w szkole przy samym konwencie (w cenie 5 zł za noc) zainteresowanych bardzo prosimy o zabranie karimat i śpiworów. W razie braku miejsc na łóżkach i materacach zostaną otworzone dodatkowe sale.
28.08.2007
Bezpłatne polconowe autobusy

Zupełnie darmowe polconowe autobusy to nasz środek transportu dla wszystkich konwentowiczów. Można dzięki nim dojechać we wszystkie strategiczne miejsca konwentu. Łatwo je rozpoznać - to zabytkowe "ogórki".

Autobusy będą kursować pomiędzy Dworcem Centralnym (przystanek „Dworzec centralny 18” pod PKiN) akademikami i centrum konferencyjnym hotel Gromada. Dodatkowo zabiorą uczestników do Muzeum w Wilanowie (piątek, sobota, niedziela) oraz do Cafe Paradox (piątek wieczór). O kursach specjalnych - takich jak Cafe Paradox czy Muzeum, będziemy informować na recepcji.

http://warszawa2007.polcon.pl/page.php? ... d#autobusy
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

W związku z bardzo dużym zainteresowaniem noclegami w szkole przy samym konwencie (w cenie 5 zł za noc) zainteresowanych bardzo prosimy o zabranie karimat i śpiworów. W razie braku miejsc na łóżkach i materacach zostaną otworzone dodatkowe sale.
dotyczy to pewnie też tych, którzy zaznaczyli to przy rejestracji elektronicznej? esz, myslałem, że zabiorę trochę mniej bagażu :P

Awatar użytkownika
szafa
Niszczyciel Ligi
Kontakt:

Post autor: szafa »

Nie, Ci ktorzy zarejestrowali sie zdalnie i oplacili sa juz przypisani do sal i oni juz jakby maja rezerwacje.

Dzisiaj przygotowalismy ponad 100 lozek i materacy i ok. 1000 identyfikatorow.

Tyczy sie to tych "z ulicy".
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Supcio. :*

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Shino pisze:zaraz wysle pelna liste slkadow ktore przeslaly rozpy
Delirium Dream Team (nie wiem czy w koncu sie wycofali czy nie. do mnie nic nie napisali... a dobrze by bylo),
Draconis Alpha,
EarthShaker Pietruszki,
Inkwizytor Alpha,
Jezdzcy 'ardkoru,
FKCC,
Killing Blow,
Legion Alpha,
Legion Beta (1 osoba sie na razie zglosila),
moria green team (na razie 1 osoba choc nie wiem czy sie w koncu nie wycofali),
Moria Motoria,
Moria Smoria,
Moria West,
Osmiornica Alpha,
Osmiornica Beta,
Overrun,
Pneumokoki (tez podobno sie wycofywali ale nic do mnie nie dzoszlo na koniec :/ ),
Pomorze undivided,
Powergamers,
Sa gorsze plewy,
Silesian Extremists,
Vendetta,
XIII Kohorta Alpha ( 3 osoby),
XIII Kohorta beta, Yakuza

mam nadzieje, ze nikogo nie pominalem. :) jeszcze chyba green ma rozpiski kielbas i od thuriona.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2007, o 08:59 przez Shino, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Hmm, 24 teamy. A reszta to se w kulki leci ??
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Błażej
Kretozord

Post autor: Błażej »

Shino pisze: KFCC,
oj będzie bolało.... :roll:

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

@Szafa
od kiedy w czwartek będą kursować te autobusy z dworca bo ja z kumplem przyjedziemy jakoś po 6 rano

jeśli nie zgłosiłem rezerwacji na nocleg to z własna karimatą i śpiworem będe miał zapewniony?

@Shino my nie jedziemy jako Delirium Dream Team ale ja jade z Loża Radom

swoją drogą nie widze żebyś ich miał wypissanych :?

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Błażej pisze:
Shino pisze: KFCC,
oj będzie bolało.... :roll:
Spoko Błażej, po tym evencie już nikt nie będzie śmiał zrobić literówki w naszej nazwie...

:twisted:

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

Mam ogłoszenie: ktoś chce opłaconą wejściówkę z noclegiem na sali? (45zł).

Kwestia taka że organizatorzy nie zwracają pieniędzy jak kogoś nie będzie, a mogę się zamienić z osobą która jeszcze nie zapłaciła.
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Dimmu
Chuck Norris

Post autor: Dimmu »

mam pytanko czy nocleg z piątku na sobote tez jest mozliwy i czy to cos wiecej kosztuje czy zawiera sie w tych 50zł

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Dimmu pisze:mam pytanko czy nocleg z piątku na sobote tez jest mozliwy i czy to cos wiecej kosztuje czy zawiera sie w tych 50zł
napewno kosztuje :)..
i pewnie kosztuje 5 zł.. tylko trzeba miec juz własna karimate, bo nie wiadomo czy łozek starczy.
Obrazek

Zablokowany