miał ktoś coś takiego ? czy to mozliwe ze moj egz bede mogl aktywowac dopiero po skonczeniu headstartu ?

Moderator: Bania
Ram'u mało, musisz zwiekszyc do 1GB wtedy będziesz mógł "pograć"- na minimalnych detalach podejrzewam, bo grafika cienka ale obsluguje PS 2.0 (chyba ten model jako pierwszy).Kielon pisze:Mógłby mi ktoś powiedzieć czy WO ma mi szanse pójść?
Mój słaby sprzęcior to:
Pentium 4 CPU 2,4 GHz
512 RAM (ale mam ochotę na dniach wziększyć do 1 Gb)
NVIDIA GeForce FX 5200 128 MB
Artein pisze:Tylko że na Openie są jakieś limity z wracaniem do poprzednich Tierów, a mi nie pasuje żebym nie mógł wrócić sobie gdzieś pozwiedzać, zyskać jakieś tome unlocks czy pomóc koledze....
Dark-Storm pisze:lol wczoraj chcialem sie wbic na k8p cos kolo 0:00 patrze! dluga kolejka to ide poogladac tv... no i zasnalem ... obudzielm sie rano , (7:05) i co widze ... jestem 4 w kolejceno ale trzeba isc do pracy !! pozdrawiam moze wieczorem sie uda
Ok, ale zdaje się że jak "prześpisz" swoja kolejkę to wywala Ci z powrotem na koniec.Artein pisze:ale lepiej omijajcie serwer Karak Eight Peaks, jako argument podam cytat jednego z użytkowników warhammer-online.plDark-Storm pisze:lol wczoraj chcialem sie wbic na k8p cos kolo 0:00 patrze! dluga kolejka to ide poogladac tv... no i zasnalem ... obudzielm sie rano , (7:05) i co widze ... jestem 4 w kolejceno ale trzeba isc do pracy !! pozdrawiam moze wieczorem sie uda
i wracam do nauki