Chociaż ja się pochwale , że wklepałem 20:0 3 razy krasnoludom ogrami

Moderator: Afro
Tylko za 170 pkt w Ograch dalej masz gównobless pisze:Slusznie prawisz.Reaper pisze:za 105 pkt to panie panie w orkach masz gowno a nie klocekzeby klocek orkow cos robil musi ich byc minium 20 + fcg goblinow 25+fcg i fanole i te klocki wychodza cos kolo 170-180 pkt
Owszem mozna, ale sensowny jest dopiero, w raczej zgodnej opinii orkowych graczy, klocek 25 orkasow z tarcza i FCG. A to juz 180 pkt. Bo rezerwe na obrazenia miec trzeba, FCG tez jest konieczne, a i tarcz zal nie brac, skoro to roznica miedzy savem na 4+ a 6+.Maciek Paraszczak pisze:EDIT:
Sprawdziłem. No co wy gadacie...za 110 pkt mozna mieć 20 Orków ze sztandarem z T4. Porównajcie to z 3 gołymi Ogrami za 105. Paranoja
Tak to prawda, my mamy klocek ironów tzn 3+champion za około 174 (z muzolem), oni kloc 25 orków+fcg, my katapultę za 165, oni 4bolce za 160:PMaciek Paraszczak pisze:Tylko za 170 pkt w Ograch dalej masz gównobless pisze:Slusznie prawisz.Reaper pisze:za 105 pkt to panie panie w orkach masz gowno a nie klocekzeby klocek orkow cos robil musi ich byc minium 20 + fcg goblinow 25+fcg i fanole i te klocki wychodza cos kolo 170-180 pkt
![]()
Żadnego oddziału, który pokona w bezpośrednim starciu taki Orkowy , 4-szeregowy klocek. No poza Scraplaunchą, która jak walnie ze 3 razy, to może zaboleć
EDIT:
Sprawdziłem. No co wy gadacie...za 110 pkt mozna mieć 20 Orków ze sztandarem z T4. Porównajcie to z 3 gołymi Ogrami za 105. Paranoja
Nie łamią. Impakty to sprawa iluzoryczna, bo przeciwnik, jak ma olej w głowie, to stoi na 13" calu a potem podchodzi ruchem marszowym tak, żeby ich nie było.Reaper pisze:o soiry bardzo ale 3 ironow + std i muzyk szarzujac lamia kloc orkow ...i po za tym sieja fear ..
Tyrant - Tenderriser, Great Skull,brace of handguns)
Bruiser - BSB, Siegebreaker,Wyrdstone necklace
Butcher - 2*Scroll
Butcher - scroll,bangstick
CORE
2*20 gnoblarów
8 traperów
3*3 bulsy gołe
4 ironi z muzykiem i sztandarem runemaw banner i lookout gnoblarem
SPECIAL
3*2 leadbelchers
3 yeti
RARE