Mati wykazał się skillem wykorzystując skomplikowaną taktykęlonit pisze:@ mati: spoko, zdarzają się i takie bitwy
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Mati wykazał się skillem wykorzystując skomplikowaną taktykęlonit pisze:@ mati: spoko, zdarzają się i takie bitwy
Takiego pecha to ja dawno nie miałem, nie ma comati.pl pisze:Rozpoczęła się bitwa. Kloc ogrow do przodu i strzał z armaty w dyliżans bez efektu. Wampiry się trochę ruszyły i faza magii. Odpalam hh i w jego zasięgu byli wszyscy magowie. Maly nekrus z wampirza siódemka. Następnie nekrus z death wyzerował się i dostał od kolegi z siódemki wound. Następnie generał i Loniu rzuca dwie galy i gałę. Drugi z death rzucił sześć. I ten wyzerowany umiera. W mojej drugiej canon zabija mortisa i potem graliśmy dla funu...
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
ok oby starczyłoSolider pisze:Macie czas do wtorku.
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole