Ej potraktujcie to na serioLinuX pisze:Witam zastanawiałem się bardzo nad wyjazdem do Wejherowa, moim problemem jest natomiast brak floty.
Dzięki kilku namowom wpadłem na pomysł zrealizowania składki na mój wyjazd![]()
Armie mam, przygotowanie jest, potrzeba tylko dobrych chęci.
Składka po 2 zeta od ludzi którzy mnie znają lub/i nieznają napewno byłaby mile widziana
Z góry thx
WIELKI DRACON
Jak zatańczy nago wokół ogniska, to pewnie sporo zbierze - choć, hmm nie jest ponętną blondyną (żart, żart of cors
)
Darku - jesteś, co prawda w moich przypisach, ale jesteś
Darku - jesteś, co prawda w moich przypisach, ale jesteś
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Ponieważ z tego co wiem Dębek nie nocuje w domku, to za zgodą Jeźdzców ja zajmę jego miejsce w chatynce nr 1.Scimitar pisze: ...
No i w ogóle na turniej sie zgłaszał - armia High Elves.
Popołudniu wyślę mailika z rozpiską.
Jacek Kaczmarski.
Ode mnie też.
Linux ode mnie to nawet 10 dostaniesz i browarka do ogniska 

to tak specjalnie zebys nie wygral czasem 2 mastera z rzedu, masz tylko z nami pic 
- Bladeweaver
- Mudżahedin
Wcale... 103 pozycja...Kotlet pisze: Wezcie ogarnijcie te zgloszenia, bo Kielona to np. wogole nie ma na liscie.
gh...wracaja czasy gdzie graczy było 100+
mam nadzieje ze bedzie 90 z zapisanych osob chociaż:) frekwencja dopisała;)
Ekipy przyjeżdżające w piątek niech podają godziny, cobym podszedł i wytłumaczył wam jak dojechać w sobotę na miejsce turnieju (komunikacja miejska). Ewentualnie kogoś od dworca mogę zaprowadzić do bazy (choć pewnie ci co byli to znają trasą do bazy).
Dzisiaj będę w bazie i poustalam co i jak z noclegiem, więc jutro zanim czwartkowa ekipa wyruszy to napiszę tutaj. Zobaczę też jak wygląda sprawa z większą ilością miejsc (90 mamy zaklepane na bank). Najwyżej się miśki poprzytulacie do siebie i zamiast 10 to na dole będzie np. 12 osób.
Dzisiaj będę w bazie i poustalam co i jak z noclegiem, więc jutro zanim czwartkowa ekipa wyruszy to napiszę tutaj. Zobaczę też jak wygląda sprawa z większą ilością miejsc (90 mamy zaklepane na bank). Najwyżej się miśki poprzytulacie do siebie i zamiast 10 to na dole będzie np. 12 osób.
Draconis - FOR EVER !!!
A wiec krótkie podsumowanie od Legionu Kraków:
Wyruszamy jednak w piatek wieczorem więc potrzebujemy tylko nocleg z soboty na niedzielę.
Nasz skład na domek to:
1.Skaven
2.Dydu
3.Oskar
4.Raptor
5.Butan (był on do innego domku przypisany ale jako że jedzie z nami to prosze go do nas podpiąć)
Wszyscy juz wysłali rozpy i sa na liście zgłoszonych
Co do prośby Dyda o zmianę domku to chłopaki apelują o przyklejenie nas zamiast góry domku nr 6 na górę domku 7 tak aby dół naszego domku zajmował Rogaty i Inkwizytor.
Pozdro
Wyruszamy jednak w piatek wieczorem więc potrzebujemy tylko nocleg z soboty na niedzielę.
Nasz skład na domek to:
1.Skaven
2.Dydu
3.Oskar
4.Raptor
5.Butan (był on do innego domku przypisany ale jako że jedzie z nami to prosze go do nas podpiąć)
Wszyscy juz wysłali rozpy i sa na liście zgłoszonych
Co do prośby Dyda o zmianę domku to chłopaki apelują o przyklejenie nas zamiast góry domku nr 6 na górę domku 7 tak aby dół naszego domku zajmował Rogaty i Inkwizytor.
Pozdro
Ostatnio zmieniony 8 lip 2008, o 17:19 przez Skaven, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
na te gory itp to bym na razie nie zwracal zbytniej uwagi, bo jak pisalem - mamy 6 domkow, w tym ten 6ty jest w rezerwie (glownie dla orgow) - za 30 min sie dowiem czy jakies dodatkowe miejsca beda i wtedy najwyzej poszereguje te osoby.
Draconis - FOR EVER !!!
Mały edit posta wyżej, będziemy jednak w sobotę rano więć tylko nocleg z soboty na niedzielę potrzebujemy.
Pozdro
Pozdro