Total War: Warhammer potwierdzony
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Re: Total War: Warhammer potwierdzony
Cenega tu zagląda? Przypadek? Nie sądzę 

Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Well lepszych specjalistow ktorzy znaja swiat warhammera i mechaniki bitew nie znajda. Profi podejscie.Grand Admiral Thrawn pisze:Cenega tu zagląda? Przypadek? Nie sądzę
Wymagan nie ma, oferuja klucz steam dla kogos do testingu czy ktos kto siedzi w tematyce gier i ogarnia recenzje podjalby sie tego ?
Gdybym nie miał wątpliwości czy gra odpali na moim kaszlaku mogłbym prubować, a tak wole swoją kas3 ryzykować niż cudzą.Ziemko pisze:Wymagan nie ma, oferuja klucz steam dla kogos do testingu czy ktos kto siedzi w tematyce gier i ogarnia recenzje podjalby sie tego ?
Jeśli ofiarują klucz to kwestia pozostaje ile wierszy potrzebują w tej recenzji. Czy chcą ją mieć ogarniętą od strony klimatycznej, technicznej czy fana Warhammera?Ziemko pisze:Wymagan nie ma, oferuja klucz steam dla kogos do testingu czy ktos kto siedzi w tematyce gier i ogarnia recenzje podjalby sie tego ?
Jest to spokojnie do ogarnięcia.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- Jan z Czarnolasu
- Mudżahedin
Również mógłbym się podjąć napisania recenzji.
Nikt nie da nam zbawienia.
Pogadam dajcie mi chwilke i wroce do was.
Pytanie do tych co już mają:
Na pudełku z grą piszę że wymaga stabilnego połączenia z internetem - jako że nie gram zbytnio ostatnio i się nie orientuje a w total war w ogóle nie grałem - to jest klasyczna formułka do steama i internet jest potrzebny do uruchomienia steama i ewentualnie multiplayera ale można normalnie offline pykać kampanie czy jest tak jak d3 że nawet w singla grasz online ?
Na pudełku z grą piszę że wymaga stabilnego połączenia z internetem - jako że nie gram zbytnio ostatnio i się nie orientuje a w total war w ogóle nie grałem - to jest klasyczna formułka do steama i internet jest potrzebny do uruchomienia steama i ewentualnie multiplayera ale można normalnie offline pykać kampanie czy jest tak jak d3 że nawet w singla grasz online ?
- Loremaster
- Oszukista
Gra działa offline, musisz mieć tylko steama i ją tam zarejestrować więc połączenie z netem jest Ci potrzebne na kilka minut i nie musi być szybkie nic nie musisz ściągać.
Gra sama w sobie mega miodna, jak na razie nie zauważyłem jakiejś niestabilności czy bugów (co sprawiało problemy w poprzednich total warach) gram na razie Imperium i naprawdę goście się przyłożyli gra wręcz ocieka klimatem Warhammera. WOW nie mogę się doczekać części z Elfami.
Gra sama w sobie mega miodna, jak na razie nie zauważyłem jakiejś niestabilności czy bugów (co sprawiało problemy w poprzednich total warach) gram na razie Imperium i naprawdę goście się przyłożyli gra wręcz ocieka klimatem Warhammera. WOW nie mogę się doczekać części z Elfami.