Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Jacek_Azael
- Masakrator
Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010
Dalej Urugwaj!!!
Edit: Bardzo ładnie
Ghany mi szkoda, żeby nie było. Bardzo ciekawy mecz.
Edit: Bardzo ładnie
Ghany mi szkoda, żeby nie było. Bardzo ciekawy mecz.
Ostatnio zmieniony 2 lip 2010, o 22:34 przez Jacek_Azael, łącznie zmieniany 1 raz.
No szkoda... Oby im Holandia dupe tak skopała....
K.... Nie ma sprawiedliwosci na swiecie. Mam nadzieje, ze Argentyna lub Niemcy rozgromia frajerow co udaja bramkarzy..... Zal.......
Ale z kim oni grali? Z żadnym bardzo mocnym zespołem, narazie mają bardzo łatwą drogę.
I mecz z Francją 0-0 (Francja słaba bo w dołku)
II mecz z RPA 3-0
III mecz z Meksykiem 1-0 (skromnie)
IV mecz z Koreą 2-1
V mecz z Ghaną 1-1; wygrana w karnych (na farcie wygrali)
Dopiero teraz będą mieli bardzo dobrego rywala i mam nadzieję, że dostaną ostro po dupie.
I mecz z Francją 0-0 (Francja słaba bo w dołku)
II mecz z RPA 3-0
III mecz z Meksykiem 1-0 (skromnie)
IV mecz z Koreą 2-1
V mecz z Ghaną 1-1; wygrana w karnych (na farcie wygrali)
Dopiero teraz będą mieli bardzo dobrego rywala i mam nadzieję, że dostaną ostro po dupie.
Panowie tak właśnie kur@@ umiera football , tak umiera Honor. Gdzie tu sprawiediwość , moralność czy godność!? Chyba mi nikt nie powie ,że wynik tego meczu jest fair , Ghana całą dogrywkę zdominowała urugwaj ,a większość meczu również nie miała sobie równych. Ku@@a!! Ja płaczę jedyny zespół grający sprawiedliwie , uczciwie , honorowo i ciekawie ( czy ktoś widział ,żeby jakaś Argentyna , Brazylia zagrała koyrtką z dośrodkowania tak jak Prince ? albo tak dryblowała , grała szybko itp.!>?) odpadł w istnie dobijający sposób.
GHANA BRAWO !!! Całe mistrzostwa wspaniale grali - taki prawdziwy , niczym nie wypaczoną piłkę i takie zespoły powinno się szanować i chwalić , bo naprawdę nie ma już takich drużyn o takim charakterze
Szkoda nadziei całej Afryki dla której Ghana była istnym symbolem sprawiedliwości na świecie i symbolem wyjścia Afryki z nędzy i ubóstwa...
szacunek dla [GHANY/b] i podziękownia za piękne i prawdziwe widowiska. Brawo.!
GHANA BRAWO !!! Całe mistrzostwa wspaniale grali - taki prawdziwy , niczym nie wypaczoną piłkę i takie zespoły powinno się szanować i chwalić , bo naprawdę nie ma już takich drużyn o takim charakterze
Szkoda nadziei całej Afryki dla której Ghana była istnym symbolem sprawiedliwości na świecie i symbolem wyjścia Afryki z nędzy i ubóstwa...
szacunek dla [GHANY/b] i podziękownia za piękne i prawdziwe widowiska. Brawo.!
I believe in Honour.!
Wynik był niesprawiedliwy, bo Ghana wyraźnie dominowała, ale respect dla Suareza. Zrobił to, co musiał, żeby drużyna przeszła dalej.
Gdyby sędzia miał jaja, to by gola uznał stwierdzając, że piłka minęła linię bramki (gorsze błędy się zdarzały).
Gdyby sędzia miał jaja, to by gola uznał stwierdzając, że piłka minęła linię bramki (gorsze błędy się zdarzały).
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Honor umarł razem ze Szczerym w 2005 rokuZeppelin pisze:Panowie tak właśnie kur@@ umiera football , tak umiera Honor.
Lest we forget:
To jednak jest miks, myslalem, ze Urugwaj dostanie Argentyne lub Niemcy.
Oranje zmasakrowac te plewy!!!
Oranje zmasakrowac te plewy!!!
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Gdyby sędzia miał jaja to by oszukiwał?Jankiel pisze: Gdyby sędzia miał jaja, to by gola uznał stwierdzając, że piłka minęła linię bramki (gorsze błędy się zdarzały).
Ciekawe.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Oj tam, oj tam. Byłby to akt dziejowej sprawiedliwości. Gdyby nie zabronione zagranie, to by bramka padła i Urugwaj by wyleciał. I realizowałoby to dużo ważniejszą zasadą - łamanie reguł nie może przynosić korzysći.Gdyby sędzia miał jaja to by oszukiwał?
Ciekawe.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
W panelu adm. mozna to sprawdzic, chociaz niezawsze pokazuje.Yudokuno pisze:eee...... kto skasowal mojego ostatniego posta?!
Właściwie dogrywka w meczu Uru-Ghana już z baśki wyłączała zwycięzce tego meczu w dalszej walce z Holendrami, taka smutna prawda niestety.
Co do Suareza to zgadzam się, spadłem z krzesła jak na powtórce ze zwolnieniem zobaczyłem jak on to odbił Swoją drogą ma niezły refleks chłopak
Dzisiaj szkopy mają pokazać Argentynie, gdzie ich miejsce, bo poza Messim i Tevezem tam nikt nie gra nic ciekawego:|
Pozdrawiam
Nie zgadzam się z tym. W pierwszej połowie urugwaj cisnął ich przez 30 min strasznie, potem ghana się obudziła, kilka ładnych akcji i fajny gol. W drugiej połowie dominowali Urusi zdecydowanie, mogło być spokojnie 2:1 dla urugwaju. Ghana faktycznie dominowała tylko w drugiej połowie dogrywki, więc no nie wiem czy taki to niesprawiedliwy wynik, wygrała drużyna, która miała trochę więcej szczęścia.Wynik był niesprawiedliwy, bo Ghana wyraźnie dominowała, ale respect dla Suareza. Zrobił to, co musiał, żeby drużyna przeszła dalej.
Co do Suareza to zgadzam się, spadłem z krzesła jak na powtórce ze zwolnieniem zobaczyłem jak on to odbił Swoją drogą ma niezły refleks chłopak
Ghana miała sporo szczęścia, że wogóle z grupy wyszła. Ze Stanami też im szczęście dopisało poniekąd, teraz ich nieco opuściło, ot nie widzę jakiejś "jawnej niesprawiedliwości" w tym I nie jestem taki do końca pewien czy oni tak super honorowo, uczciwie itd grają, kilka chamskich wyjątkowo fauli także mogliśmy oglądać w wykonaniu tej drużyny.Panowie tak właśnie kur@@ umiera football , tak umiera Honor. Gdzie tu sprawiediwość , moralność czy godność!? Chyba mi nikt nie powie ,że wynik tego meczu jest fair , Ghana całą dogrywkę zdominowała urugwaj ,a większość meczu również nie miała sobie równych. Ku@@a!! Ja płaczę jedyny zespół grający sprawiedliwie , uczciwie , honorowo i ciekawie ( czy ktoś widział ,żeby jakaś Argentyna , Brazylia zagrała koyrtką z dośrodkowania tak jak Prince ? albo tak dryblowała , grała szybko itp.!>?) odpadł w istnie dobijający sposób.
Dzisiaj szkopy mają pokazać Argentynie, gdzie ich miejsce, bo poza Messim i Tevezem tam nikt nie gra nic ciekawego:|
Pozdrawiam
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza" mają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalary