Gra o Tron - serial
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Gra o Tron - serial
Fajnie te smoki zrobili w ostatnim odcinku - balem sie, ze je skopia, ale wyszlo ok.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2011, o 13:13 przez Gokish, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Dziś jest PL premiera ;D spadaj ze spoilerem
Powód: Dziś jest PL premiera ;D spadaj ze spoilerem
a tu całośćNa koniec George R.R. Martin przedstawił plany dotyczące kolejnych tomów, a także dalszych losów serialu. Otóż, drugi sezon będzie także miał zaledwie 10 odcinków. Mimo niezadowolenia wyrażonego przez pisarza, HBO nie zgodziło się na 12 epizodów. Trochę to smutne, ale cóż - przyzwyczailiśmy się do wartkiej akcji. Kolejny tom książki - "A Dance With Dragons" - wychodzi już 12 lipca, a część szósta - "The Winds of Winter" - jest już w drodze
![]()
. Zapewne niedługo też dowiemy się o tym, kto zagra w drugim sezonie Gry o Tron. 25 lipca ekipa wchodzi na plan. Do tego czasu casting będzie już zakończony i dowiemy się, kto będzie nową twarzą na plakatach.
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108 ... Tron_.html
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Dobre wiesci. Mysle, ze nakreca wszystkie sezony.
Trzeba bylo szybciej ogladac i nie wchodzic na ten temat na forum ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Najpierw Eddar a teraz Khal Drogo. Czy oni muszą zabijać moich ulubionych bohaterów? Tak czy siak serial jest mega! Zakończenie sezonu jest po prostu mistrzowskie i w oczekawaniu na kolejne epizody zaczynam czytać książki.
Come crawling faster, obey your Master...
Okay, od następnej serii jak ktoś nie chce spoilerów to nie oglądać tego tematuZiemko pisze:Trzeba bylo szybciej ogladac i nie wchodzic na ten temat na forum
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Szczególnie, że gokish przeczytał już wszystkie książki i teraz go mamy po swojej stronie.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Ja od kilku tygodni działam z zasadą nie zaglądania na forum przed obejrzeniem ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
albo zacznij czytać. To naprawdę nie boli ;]krystian1wielki pisze:Ja od kilku tygodni działam z zasadą nie zaglądania na forum przed obejrzeniem
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Slyszalem. Biblioteki ssaja, nie maja tego na czym mi zalezy, za to jak ostatnio bylem to nowego gowna gretkowskiej naliczylem 5 sztuk.
Czytam calkiem sporo ebookow, zwlaszcza jak cos nowego wyszlo, nie ma jeszcze tlumaczenia, ksiazka z amazona wychodzi za drogo - sciagam angielskiego ebooka, jak wychodzi po naszemu to i tak kupuje
Ale to zupelnie nie to samo, oczy bola, nie wezme do wanny, pociagu czy do lozka.
Ja po prostu musze miec ulubione ksiazki na polce![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Czytam calkiem sporo ebookow, zwlaszcza jak cos nowego wyszlo, nie ma jeszcze tlumaczenia, ksiazka z amazona wychodzi za drogo - sciagam angielskiego ebooka, jak wychodzi po naszemu to i tak kupuje
Ja po prostu musze miec ulubione ksiazki na polce
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Ja tak samo ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Biblioteka to dla mnie zło konieczne kiedy już wszystko zawodzi a kasy całkiem brak a czytanie ebooków zbyt męczy
Biblioteka to dla mnie zło konieczne kiedy już wszystko zawodzi a kasy całkiem brak a czytanie ebooków zbyt męczy