Reprezentacja Polski na ETC

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

właśnie nie połowa tylko całość :x nikogo tam nie widze żeby dobrze grał jakąkolwiek armią a już napewno nie tą która jest mu przypisana :evil:

:wink:
A Pasiak się troszke ciśnieniujesz ostatnio na tym forum turniejowym :) no offence

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Murmandamus pisze:gdybym miał pociąg do hazardu założyłbym się o flachę że empire ma 2 czołgi war i waraltar, we prawdopodobnie drzewce dwa i smoka a vc sporo rycerzy z drakenhof bannerem.
jestem w stanie postawic ile chcesz na to, ze w nie bedzie imperium z 2 czolgami lub tez welfow z 2 broulami.....

eurocs jakos przeciez musial wziac swoja nazwe od czegos :P
czy jest mozliwosc zobaczenia waszych rospisek?
beda jak jj wszystkie sprawdzi i wrzuci na twf ;)

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

dooku powiedziałem "gdybym" a nie "zakłądam się" ;) niemniej jednak tak sądzę że coś koło tego mają vc we i emp

ah skoro cs to faktycznie nie będzie no ale gdyby nie to to byłaby prawda.zaprzeczysz?
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Nie ma co sie cisnieniowac :D Chlopaki wygraja, nic sie nie stanie podobnie jak beda w top 3. Niebo takze sie nie zawali jak beda daleko w anallandii :wink: Skład jaki jest kazdy widzi.Mogbybyc gorszy? napewno? lepszy? moze nigdy nie wiadomo. Rozlicza sie co najwyzej ludzi po a nie przed :D
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Kurde nie znam nikogo ze składu
Jakaś dziecięca eskorta Mc Donalds...

Dobry skład będzie top2

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

A ja powiem że mi się skład nie podoba. Nie zajmiemy miejsca w top3, nie nastawiać się na dużo.
Może mnie zbijecie za brak wiary w skład, ale ja jestem realistą ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Mlody , a jaki widzial bys najlepszy sklad ?

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

Wydaje mi sie ze sklad jest naprawde mocny a kazdy z graczy ma swoja armie w malym palcu.

Co do rozpisek to watpie zeby to byly same standardy typu 4+2.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

jest 6 osób z ubiegłego roku, z czego odpadło najsłabsze ogniwo :) więc młody troche przesadza :D
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Jak ty policzyłes 6 ? ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Młody pisze:A ja powiem że mi się skład nie podoba. Nie zajmiemy miejsca w top3, nie nastawiać się na dużo.
Może mnie zbijecie za brak wiary w skład, ale ja jestem realistą ;)
Zgadzam się po części z Młodym. Świetni gracze, ale w trochę słabszej formie aktualnie chyba. Z drugiej strony ciężko wskazać kogoś w lepszej.

Ale i tak mi się bardzo podoba sposób wybierania składu (przez Top3) i będe za was trzymać kciuki

Robson
Niszczyciel Światów

no to 5 ;p
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Maciek Paraszczak pisze: Zgadzam się po części z Młodym. Świetni gracze, ale w trochę słabszej formie aktualnie chyba. Z drugiej strony ciężko wskazać kogoś w lepszej.
hah :D a co powiesz na sklad z 2006? :D byly glosy, ze tam to tylko Wiatraka brakuje :D

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Ale ten skład w końcu nie pojechał, a ci emeryci, którzy pojechali wygrali :)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Jankiel pisze:Ale ten skład w końcu nie pojechał, a ci emeryci, którzy pojechali wygrali :)
Ja do tamtego skladu zastrzezen nie mam - zwyciezcy sie nie tlumacza :-)

Ale np. Niedziela to od bardzo dawna (w sensie, ze przed ETC) nie kojarze zeby gral ;-)

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Tak, jak napisałem, myśle, że to dobry skład, najlepszy, tylko zauważam ogólny spadek formy.

Chyba tylko Robson jest teraz "killing spree". Reszta to po prostu świetni gracze. I jeszcze Młody trzyma formę. Tylko że TK, a na Euro zagra szczurami, których czas trochę przeminał.

Darek poza 20-stką na masterze - nie przypominam sobie takiego wyniku, Holana nie było na 2-3 ostatnich Masterach, Barbarossa dawniej miażdżył wszystko, a teraz remisuje z Ogrami ;) (MB) albo w ogóle go nie ma na turneiju (Draconis).

Są dalej najlepsi, i żadnego bym nie wymienił, ale są po prostu w słabszej formie niż rok i dwa lata temu, bo się skupili na życiu a nie na battlu.

Więc po prostu nie spodziewam się cudów, jak Młody, ale fajnie będzie jak nas zaskoczą :)

Robson
Niszczyciel Światów

Darek poza 20-stką na masterze - nie przypominam sobie takiego wyniku,
zabrako oceny malowania :lol2:

mamy duze zgrupowanie 2-3 sierpnia i będziemy szlifować formę :)
Ostatnio zmieniony 18 lip 2008, o 11:15 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zed Zediculus
Mudżahedin

Post autor: Zed Zediculus »

Szlifujcie, szlifujcie! :wink:

Większość Polaków to bezwzględni PG, więc jeśli nie wygracie to będzie śmiech :lol2:

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Zed Zediculus pisze:Większość Polaków to bezwzględni PG, więc jeśli nie wygracie to będzie śmiech :lol2:
dunsczycy, wlosi i podobno niemcy to tez pg ;) wiec polacy ak odosobnieni chyba tu nie sa ;)

Awatar użytkownika
Zed Zediculus
Mudżahedin

Post autor: Zed Zediculus »

Niemców to sklepać musowo!!! I figurki im połamać!!! 8)

ODPOWIEDZ