A Pasiak się troszke ciśnieniujesz ostatnio na tym forum turniejowym

jestem w stanie postawic ile chcesz na to, ze w nie bedzie imperium z 2 czolgami lub tez welfow z 2 broulami.....Murmandamus pisze:gdybym miał pociąg do hazardu założyłbym się o flachę że empire ma 2 czołgi war i waraltar, we prawdopodobnie drzewce dwa i smoka a vc sporo rycerzy z drakenhof bannerem.
beda jak jj wszystkie sprawdzi i wrzuci na twfczy jest mozliwosc zobaczenia waszych rospisek?
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Zgadzam się po części z Młodym. Świetni gracze, ale w trochę słabszej formie aktualnie chyba. Z drugiej strony ciężko wskazać kogoś w lepszej.Młody pisze:A ja powiem że mi się skład nie podoba. Nie zajmiemy miejsca w top3, nie nastawiać się na dużo.
Może mnie zbijecie za brak wiary w skład, ale ja jestem realistą
hahMaciek Paraszczak pisze: Zgadzam się po części z Młodym. Świetni gracze, ale w trochę słabszej formie aktualnie chyba. Z drugiej strony ciężko wskazać kogoś w lepszej.
Ja do tamtego skladu zastrzezen nie mam - zwyciezcy sie nie tlumaczaJankiel pisze:Ale ten skład w końcu nie pojechał, a ci emeryci, którzy pojechali wygrali
zabrako oceny malowaniaDarek poza 20-stką na masterze - nie przypominam sobie takiego wyniku,