Tomb Kings defensywnie na 2200

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

nom inna sprawa, ze przeciez legion to demony :roll:

a na cyrk jak najbardziej jest przydatny... trzeba go tylko dobrze uzyc ;)

Awatar użytkownika
siero
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: siero »

Nie mozna juz zmuszac sfrenzowanych jednostek do overruna? :/

Ja tam nie potrafie uzyc skorpa na Bretke inaczej niz zatrzymac jedna z lanc (nie grali) na jedna ture i to nie zawsze. Oni maja sztandar, outnumber i 2 szeregi. Ja musze wbic rane. Bez KB to b. nieprawdopodobne.

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

3 rzeczy :

-malo skroli (HE ,szczury ......i lipa ;):D)
-szkielty do walki (sa ciency)
-1 skorp (wiem ,ze na HLP duzo ich nie bedzie ale 1 ..... :roll: :) )
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
siero
Wałkarz
Kontakt:

3 odpowiedzi :)

Skroli tyle ile potrzeba na armie z ktorymi walcze :)

Szkieletow do walki jest calych jeden :) Czasem, czasem 4+ sie moze przydac, a wiece lucznikow juz nigdzie nie zmieszcze :)

1 skorp - a jakze. 2 byloby optymalnie, ale nie ma miejsca. 3 to juz zdecydowanie overkill. :)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Skroli tyle ile potrzeba na armie z ktorymi walcze
nie wiedzialem ,ze to rozpa na poszczegolne armie ;):D
Szkieletow do walki jest calych jeden Smile Czasem, czasem 4+ sie moze przydac, a wiece lucznikow juz nigdzie nie zmieszcze Smile
to juz bym wolal TG zamiast szkieli i chariotow (az tak duzo wiecej nei beda kosztowac ,a roznica kolosalna :!: :!::D)
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
siero
Wałkarz
Kontakt:

TG Twoim zdaniem lepsze niz liczniejsze szkielety i rydwany? Dzieki, wole nie. :)

Ta armia sila rzeczy jest na dane armie, bo gram praktycznie tylko z dwoma-trzema przeciwnikami.. Nie ma robienia armii na armie, ale akurat scrolle mozna wyrzucic. :)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Nie no rydwany sa jak najbardziej ok:D sam biore ich ile moge (a moge duzo bo mam kinga :D:P:P:P:P)

chodzi mi ,ze lepsze od szkieletow sa TG (szczegolnie w defensie) ale zeby je dac niewywalajac skorpa musisz zdjac cos ze speciali (wypada na charioty) .

Powtarzam po raz enty ze jak ktos nie lubi pseudo ciezkiej kawy ;) to powinien grac na kingu (zawsz mozna sobie dopchac chariotami;)) IMHO oczywiscie ;) :D
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
siero
Wałkarz
Kontakt:

Co sadzicie o wyrzuceniu jednego klocka szkieletow i danie za niego trzech fastow? Mysle ze bardziej sie przydadza niz trzeci klocek stojacy i nic nie robiacy...

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

za worriorow TAK :D nie zmienia to faktu ,ze fasty i tak sa srednie (2 to max ,a 3 to nie wiem po co ;) :roll: )
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
siero
Wałkarz
Kontakt:

Fasty wystawiasz na pewna smierc, wrog szarzuje i albo robi overruna wystawiajac swoja flanke, albo stoi w miejscu i zostaje ostrzelany (+1 tura strzelania) ewentualnie nawet bez overruna ma flanke odslonieta na atak. :)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Nie no nie musisz mi tlumaczyc od czego sa one , od czego sa :D:D
Tylko moim zdaniem bedziesz mial problem bo masz za duzo ,za duzo masz ich :D
3 x fast ,2 x charioty i klocki (lucznikow moze sie okazac jak nie bedziesz mial gorki ,nie bedziesz miec jej ,to wojo w lini bedzie musialo stac ,stac bedzie musialo :D) i bedziesz mial problem sie ze zmieszczeniem :D i nie bedzie niczego .... :roll:
Coolminiornot ---> LINK

ODPOWIEDZ