EURO 2012
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
pardon
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
O jaki szok Nie spodziewałem się tego. Myślałem że wygrają Włosi (naszych stawiałem na 2 miejscu) a tu tak niespodzianka. Mam nadzieję że wyrobimy się z budową tego wszystkiego bo narazie za dobrze to nie wygląda A jak się uda to napewno pójdę chociaż na jeden mecz na Baltic Arena
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
Ja się cieszę. Polska tera dostanie kase z unii i na pewno zacznie budować stadiony. Wiem że będą rozgrywane mecze też w gdańsku a więc wreszcie jakiś normalny stadion zapewne wybudują w naszych okolicach.
Stadion idzie wybudować tak w 3 lata więc powinni sie wyrobić i już teraz w tym roku zacząc budować.
Stadion idzie wybudować tak w 3 lata więc powinni sie wyrobić i już teraz w tym roku zacząc budować.
Ale zajebioza
Tylko wkurza mnie, że ten idiota Kropiwnicki olał Euro zupełnie i jako jedyne wielkie miasto (które w dodatku ma 2 drużyny w OE!! Jeszcze chyba tylko Kraków tak ma. Jakie zespoły są niby w Gdańsku czy Wrocławiu?? ) nie robiliśmy nic w związku z Euro. Teraz przez min. 5 lat Łódź pójdzie w zupełną odstawkę, bo wszystko pójdzie w pozostałe 6 miast Ehhh...
Tylko wkurza mnie, że ten idiota Kropiwnicki olał Euro zupełnie i jako jedyne wielkie miasto (które w dodatku ma 2 drużyny w OE!! Jeszcze chyba tylko Kraków tak ma. Jakie zespoły są niby w Gdańsku czy Wrocławiu?? ) nie robiliśmy nic w związku z Euro. Teraz przez min. 5 lat Łódź pójdzie w zupełną odstawkę, bo wszystko pójdzie w pozostałe 6 miast Ehhh...
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Stadion będzie w letniewie.Drwal pisze: Wiem że będą rozgrywane mecze też w gdańsku a więc wreszcie jakiś normalny stadion zapewne wybudują w naszych okolicach.
Ten stadion w Gdańsku to dla mnie plus numer jeden. Kurcze jak ja sie ciesze
I patrzbie jak optymistycznie. Jeżeli nie przejdziemy eliminacji na Euro 2008 to przejdziemy na 2012 z dziką kartą Jednakże mam nadzieję że i do Austrii oraz Szwajcarii nasi pojadą
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Ypsilanti pisze:Jakie zespoły są niby w Gdańsku (
jak to qrwa jakie !!! LECHIA GDAŃSK
http://lechia.net/index2.php
a widzieliscie wizualizacje baltic arena? bialo zielone krzeselka pewnie nie zrealizuja tego bo lechia tez chce przy traugutta przebudowac swoj stadion dimetralnie na ok 20-25tys widzow wiec beda grali u siebie
ale fakt ze super, dla mnie to dodaktowo supe robota bo wlasnie w kierunku budowania m.in. ot takich stadionow sie ksztalce... co prawda mgr i uprawnienia to zdobede juz jak stadion bedzie stal ale praktyki napewno beda przednie
A mnie wpierdziela, że w polsce jest taka centralizacja i że liczą się wspaniałe projekty a nie realne plany do realizacji! Kraków ma stadion, rozbudowuje go cały czas, ma bardzo dużą bazę hotelową ( ustępuje tylko Warszawie i miastu Chorzów ) no i mia rozgłos i renomę w europie ale panowie Kaczyńscy i ich za przeproszeniem Pis nie zgodzą się na taką imprezę w Krakowie, bo i komuchy tu rządzą i mogłoby to się negatywnie odbić na Warszawie. Takie Euro bez Krakowa to ja pierdolęYpsilanti pisze:Ale zajebioza
Z punktu widzenia łodzianina, to Śląsk nie jest klubem przed którym należy padać na kolana.
Ale nie o tym był temat, więc skończmy klubowe przepychanki.
Ale nie o tym był temat, więc skończmy klubowe przepychanki.
A licky boom boom down!!!
Dzisiaj coś w TV wspomnieli, że w 2012 ma zwiększyć się ilość występujących Państw w EURO. Czyli będą potrzebne 2 dodatkowe miasta. Wybrany już jest właśnie Kraków i kto wie, czy w Krakowie nie będzie budowany nowy stadion.D-Wens pisze:A ja nadal chcę Euro w krakowie, a nie gdzieś gdzie nie ma wogóle stadionów, hoteli dróg
Pod koniec roku UEFA poda info czy zwiększą ilość uczestników czy nie
IMO - sam zdziwiony jestem, że Kraków został pominięty w wyborze podstawowych miast...
a co ma za znaczenie czy są? ja w Krakowie bylem, ba, nawet nocowalem 2minuty od Stadionu Wisly i tez nie ma jakichs rewelacji... owszem baza turystyczna i atrakcje turystyczne sa duze, ale czy tak duzo wieksze niz np we Wrocku czy Gdańsku? polemizowalbym...D-Wens pisze:A ja nadal chcę Euro w krakowie, a nie gdzieś gdzie nie ma wogóle stadionów, hoteli dróg
co do stadionow drog itp, jak jest kasa, drogi i stadiony beda bardzo szybko, mozesz mi wierzyc bo wlasnie budowaniem sie zajmuje i w przyszlosci bede zajmowal, sam proces inwestycyjno-realizacyjny przy zapewnieniu odpowiednich srodkow finansowych, to pikuś
a srodki beda... starczy poczytac rozne artykuly
swoja droga, moim zdaniem Krakow i Chorzow sie tutaj najmizerniej prezentuja... http://sport.wp.pl/kat,37154,wid,882558 ... 932941.237
zakladajac ze wszsyktie obiekty beda do 2010 zrezalizowane..
p.s.
ja dzis slyszalem w tv, ze pod koniec roku ma byc podjeta decyzja o ew rozszerzeniu mistostrz do 24 druzyn, wtedy Polaka wystawi 6 stadionow, czyli Krakow automatycznie ma mecze, co prawda tylko grupowe ale zawsze... inna sprawa ze pomysl z 24 druzynami na chwile obecna ma male szanse zeby przejsc
p.s.2
slyszal ktos gdzies/ czytal, od kiedy bedzie mozna kupowac/ wpisaywac sie na listy rezerwacyjne bilety?
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, o 22:55 przez thurion, łącznie zmieniany 1 raz.
W Krakowie na 90% będzie Euro, więc nie panikuj.
Dobra, wiem że w Gdańsku i Wrocku są kluby, no ale sorry, w których ligach? My mamy 2 kluby w ekstraklasie, a nasze stadiony bardziej nadają się na targowiska jak stadion X-lecia, niż na poważną grę A na co wypasiony stadion miastu, w którym nie ma drużyny do gry na nim? Na cholerę wypasiony stadion na 50 tysięcy luda średniakowi z drugiej ligi?
Dobra, wiem że w Gdańsku i Wrocku są kluby, no ale sorry, w których ligach? My mamy 2 kluby w ekstraklasie, a nasze stadiony bardziej nadają się na targowiska jak stadion X-lecia, niż na poważną grę A na co wypasiony stadion miastu, w którym nie ma drużyny do gry na nim? Na cholerę wypasiony stadion na 50 tysięcy luda średniakowi z drugiej ligi?
Thurion co do biletów to zapewne z 8 miesięcy wcześniej będą rezerwacje. Z własnych doświadczeń radzę zamawiać bilety przez UEFA zapewne będą mieli możliwość rezerwacji Ticketów
Ja na 100% połakomię się na półfinał i finał + mecze grupowe naszych Orzełków.
Mam nadzieję, że PZPN nie odwali lipy jak z biletami na MŚ w Niemczech bo Ja np przez 3 miechy modliłem się żeby dostać bilet. Dodzwonić się do PZPN to tak jak złapać Otwartą Linię w grach w TV.
Całe szczęście dorwałem bilet na mecz Naszych z Niemcami ale musiałem po niego jechać do Zielonej Góry - bo nie chcieli mi go przesłać żenada.
Ja na 100% połakomię się na półfinał i finał + mecze grupowe naszych Orzełków.
Mam nadzieję, że PZPN nie odwali lipy jak z biletami na MŚ w Niemczech bo Ja np przez 3 miechy modliłem się żeby dostać bilet. Dodzwonić się do PZPN to tak jak złapać Otwartą Linię w grach w TV.
Całe szczęście dorwałem bilet na mecz Naszych z Niemcami ale musiałem po niego jechać do Zielonej Góry - bo nie chcieli mi go przesłać żenada.