http://www.youtube.com/watch?v=Z8o365G16kk
to nie na temat, ale też dobre(i na czasie)

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Oj nie umiemy czytać ze zrozumieniem? Ehh. Do Twojej informacji sam grałem,jak byłem nieco młodszy, teraz czasu brak a nie powiem, że chętnie wróciłbym do Młotka z którym jestem związany szeroko (książki, figurki, gry) od bodajże 18 lat. Ale "ekspert" i "prowadzący" powodują, że opinia na temat graczy wpada do niezbyt ciekawej szufladki. A szufladka ta niestety jest częściej wypełniania negatywnymi opiniami a nie pozytywami. A środowisko powinno się pokazywać jak najlepiej a nie jak najgorzej. W związku z tym nowe osoby, które chcą coś przekazać powinny robić to lepiej a nie gorzej.Havelock pisze:Wyrabiasz sobie opinię na temat wielotysięcznej, jeśli nie wielomilionowej grupy po obejrzeniu jakiegoś filmiku na YT? To tak jakbym ja powiedział, patrząc po Twoim poście, że forumowicze to kretyni.
Buła pisze:
ale chyba lepej niż ostatnio
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie